Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskladili se

Mateša i njegova 30 godina mlađa partnerica zablistali na premijeri predstave o Draženu Petroviću

Zagreb: Dolazak poznatih na premijeru predstave "Dražen" u kazalištu Trešnja
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/11
23.10.2023.
u 10:36

Zagrljeni i nasmijani par spremno je pozirao pred kamerama

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) nakon kraha ljubavi s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer sreću u ljubavi pronašao je s 30 godina mlađom Blankom Kačer (44) s kojom je prisustvovao i premijeri predstave 'Dražen', Paška Vukasovića, o djetinjstvu i adolescenciji košarkaške legende, Dražena Petrovića u nedjelju. Predstava je premijera imala u Kazalištu Trešnja. Premijeri su, među ostalima, nazočili i Draženova majka Biserka te brat Aleksandar Aco Petrović. 

Zagrljeni i nasmijani par spremno su pozirali pred kamerama, a za ovu priliku Zlatko je odabrao crno odijelo, dok je Blanka zablistala u kratkoj kožnoj haljini i smeđim čizmama.

Zagreb: Dolazak poznatih na premijeru predstave "Dražen" u kazalištu Trešnja
1/10

Inače, o novoj ljubavi Zlatka Mateše pisalo se od početka rujna, a nedugo nakon što je i on sam potvrdio da je pronašao novu ljubav, da su zajedno potvrdila je i Blanka i to fotografijama na društvenim mrežama. Blanka je na svojem Facebooku objavila nekoliko zajedničkih fotografije iz Mongolije gdje te poručila: 

VEZANI ČLANCI

– Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z - poručila je uz njihove zajedničke fotografije iz Mongolije. Mateša je u Mongoliju, točnije u Ulaanbaataru, otišao kako bi prisustvovao sastancima u Ministarstvu vanjskih poslova i kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj dobio odlikovanje predsjednika Mongolije, a u stopu ga je pratila i njegova Blanka.

Inače, Kačer je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija. Poznata je i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine, a koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša u sklopu Hrvatskog olimpijskog odbora.

VIDEO Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo

Ključne riječi

Komentara 1

DO
DocSlav
11:25 23.10.2023.

Svašta bih napisao, ali odmah ću dobiti kartone u duginim bojama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije