Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VEZI SU 6 GODINA

Mario Valentić stigao na promociju filma s dugogodišnjom partnericom koju rijetku viđamo

Zagreb: Otvaranje novog prostora Poliklinike Rotim
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
26.10.2022.
u 12:54

Inače, Ljiljana je menadžerica jednog zagrebačkog hotela, a Marija javnost pamti kao razmaženog Bornu iz hit domaće serije "Zabranjena ljubav". Lani se vratio glumi u seriji "Bogu iza nogu", a proteklih godina uspješnu je karijeru gradio i kao fitness trene

Glumac i fitness trener Mario Valentić (41) sinoć je s partnericom Ljiljanom Mikić prisustvovao premijeri filma "Marginalci", a to je bila rijetka prilika da se u javnosti zajedno vidi par koji je u vezi od 2016. godine, i roditelji su četverogodišnjeg sina Noe. 

Inače, Ljiljana je menadžerica jednog zagrebačkog hotela, a Marija javnost pamti kao razmaženog Bornu iz hit domaće serije "Zabranjena ljubav". Lani se vratio glumi u seriji "Bogu iza nogu", a proteklih godina uspješnu je karijeru gradio i kao fitness trener.

25.10.2022., Zagreb - U Cinestar Arena kinu premijerno je prikazan film Ljubomira Kerekesa "Marginalci". Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, Valentić je s voditeljicom Mirnom Maras bio u braku od 2007. do 2013. godine, a prije 13 godina postali su roditelji sina Nike. 

Valentić je lani u intervjuu za Večernji list kazao kako se podjednako zanima za fitness i za glumu.

- Ja sam cijeli život u tome. Prije možda nisam znao artikulirati, ali sad bih rekao 50-50. Možda čak u pojedinim fazama više prevagne gluma, odnosno taj entertainment jer je to definitivno u meni i ja to obožavam raditi. Nadam se da ću se do kraja života baviti i s jednim i s drugim. Kad bih se bavio samo s treningom i fitnessom drugih ljudi, mislim da ne bih bio ispunjen. Imam u sebi to nešto što želim podijeliti s ljudima, tu neku zaigranost, i želim se time baviti. A jedno ne smeta drugome. Rad s ljudima me veseli i pomaže mi da budem u kontaktu sa zdravim životom i sam se unaprjeđujem na tom polju, a sve to mi može samo olakšati glumački posao koji zahtijeva dobru formu, staloženost, koncentraciju i fokus, kazao je Valentić. 

VIDEO: Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69. mil. kuna' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije