Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni roditelji

Mario Petreković u 49. godini po drugi put postao tata, u svom humorističnom stilu odmah otkrio i ime djevojčice

Foto: Instagram
1/16
29.03.2022.
u 14:03

Komičar je na Facebooku podijelio sretnu vijest, a pratitelji su oduševljeni čestitali sretnim roditeljima.

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger po drugi su put postali roditelji, a kćerkino ime komičar je odmah otkrio pratiteljima na Facebook profilu.

- Drugo pa Una...za sad. Ako gorivo opet poskupi sljedeći utorak možda će se zvati Ina - napisao je humoristično, u svom stilu, a pratitelji su mu krenuli čestitati u komentarima.

"Čestitam od srca, predivno ime", "Čestitam, predivni ste, a posebno Una", "Čestitke roditeljima", pisali su oduševljeni pratitelji.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, ponosni tata u kolovozu 2020. godine podijelio je s pratiteljima i kada je na svijet stigla malena Marla Petreković Kramberger. 

- Napokon slobodna! Petak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest -  napisao je ponovno u svom stilu Petreković uz fotografiju tek rođene bebe. 

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma  "Comics Sans", a da su u vezi otkrili su nježni dodiri koje su razmjenjivali. Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove.

VIDEO>>Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: "Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. Sram me"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije