Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao mnoge

Mario Petreković o poskupljenjima: 'Za sve one koje kažu da ništa nije poskupjelo'

Osijek: Najavljen mjuzikl "Sugar" u HNK
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
13.01.2023.
u 13:35

U jednoj od emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mario je pjevao hit Alke Vuice "Laži me", a upravo te izvedbe sada se i prisjetio. "TBT za sve one koji nam kažu da ništa nije poskupjelo", napisao je Mario u opisu videa koji je razveselio njegove mnogobrojne pratitelje.

Poskupljenje cijena proteklih tjedana glavna je tema, uspoređuju se cijene u Hrvatskoj i u drugim europskim gradovima i mjestima, a na goruću temu proteklih dana osvrnuo se  i komičar Mario Petreković (50). On je na svom Instagramu objavio isječak iz emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je svojedobno odnio pobjedu. 

U jednoj od emisija Mario je pjevao hit Alke Vuice "Laži me", a upravo te izvedbe sada se i prisjetio. "TBT za sve one koji nam kažu da ništa nije poskupjelo", napisao je Mario u opisu videa koji je razveselio njegove mnogobrojne pratitelje.

"Kralj i gotovo", "Mario, legendo", "Fenomenalna transformacija", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, Mario svoje pratitelje često uveseljava i anegdotama iz obiteljskog života. S partnericom Aleksandrom Kramberger ima dvije djevojčice – Unu i Marlu. 

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma  "Comics Sans". Inače, Aleksandra je po struci stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:54 16.01.2023.

Ovu njegovu facu bi trebalo štampati za naslovnicu "ljepotica i zvjer"

GL
globalsolutions
09:00 15.01.2023.

Struja je posjupjela, a imamo je dovoljno iz vlastite proizvodnje i nitko ništa, nafta i plin su poskupjeli, a imali bi ih dovoljno da INA nije dana u ruke strancima i nitko ništa… kmečite za kruh, a nitko ga za 3 kune ne peče doma nego kupujete i trujete se kemijom…

ZB
Zlatan.balkanac
10:08 14.01.2023.

Poštovanje zar nitko ne svača da upravo draža je ta koja je preskupa da li svačati koliko je sve poskupelo od plina do struje itd itd... i narahvno da do vodi i do piskupljenja hrane... ne branim trgovce ali nisu samo oni krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije