Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODVAJAJU SE

Marin Miletić u stožer MOST-a stigao u pratnji djevojke, prve rezultate pratili su dobro raspoloženi

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Mosta i partnera
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
17.04.2024.
u 19:45

Za ljubav Miletića i Kristine Krepele javnost je prvi put saznala u svibnju 2022., godinu nakon što mu je preminula supruga Danijela

MOST-ovac Marin Miletić nada se novom mandatu u Saboru, a u stožer stranke došao je u pratnji djevojke, hrvatske glumice Kristine Krepele. Miletić se nije odvajao od svoje Kristine, a prve rezultate anketa pratili su dobro raspoloženi. 

Podsjetimo, u svibnju 2022. javnost je saznala za vezu glumice i političara i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni.

Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. Miletiću je 2021. nakon bitke s rakom preminula supruga Danijela, s kojom je u braku bio 24 godine. 

VEZANI ČLANCI: 

Miletić je u rujnu prošle godine slavio i rođendan, a čestitku mu je uputila Kristina.

- Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi…ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski!

Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom! - napisala je Kristina i objavila njihovu zajedničku fotografiju. Marin joj je zahvalio na ovim divnim riječima i napisao je: - Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu.

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije