Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Marijana Batinić pokazala oca: Putovala je čak šest sati kako bi ga iznenadila za 70. rođendan

Foto: RTL/Screenshot
1/7
13.01.2022.
u 21:30

Naime, Marijana je sa kćerkicama otputovala u Split, kako bi iznenadila tatu. Voditeljica je objavila fotografiju s ocem, te fotku torte sa svjećicama kojima je potvrdila da njen otac slavi 70. rođendan

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić na Instagramu je otkrila kako je tati pripremila iznenađenje za rođendan. Naime, Marijana je sa kćerkicama otputovala u Split, kako bi iznenadila tatu.

Voditeljica je objavila fotografiju s ocem, te fotku torte sa svjećicama kojima je potvrdila da njen otac slavi 70. rođendan

Foto: Instagram

"Iznenađenje za 70. rođendan. Stigli nakon šest sati vožnje" napisala je Batinić uz fotku na kojoj pozira s tatom. 

Foto: Instagram

Marijana je roditelje pokazala i u rujnu prošle godine kada je njena mlađa sestra Karla diplomirala. 

Uz roditelje promociji je nazočio i Marijanin 12 godina mlađi brat Darko s kojim početkom prošle godine objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

"Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik", započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda otkrila i kako je to izgledalo odrastati s mlađim bratom i sestrom. 

"Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", otkrila je Marijana i time nasmijala obožavatelje. 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:15 14.01.2022.

Putovala je ona 6 sati jer je smislila u glavi kako će objaviti story. Žrtvovala se putujući na rođendan. Ta ženska mi je ostala u sjećanju po izjavi kako nije znala da je trudna i nakon 3 mjeseca trudnoće tek obavijestila partnera i rodbinu, tu se jasno vidi o kakvoj vrsti osobe je riječ.

DU
Deleted user
07:07 14.01.2022.

zar je to zbilja takav veliki put, pogotovo za posjetiti oca na sedamdeseti rođendan?

RO
RogaBabaroga
06:21 14.01.2022.

da i?šta je tu bitno? njena žrtva?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije