Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Marijana Batinić objavila fotku na kojoj je u badiću: 'Najljepši miris na svijetu je miris soli u kosi'

Foto: RTL/Screenshot
1/12
08.10.2023.
u 18:50

U Hrvatskoj još nije pretjerano zahladilo, pa je voditeljica sunčane dane iskoristila za odlazak na plažu i kupanje. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu pozirala je uz badiću a dodala je i kratki status uz objavu.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić uživa u lijepim danima jeseni, te se odlučila i zaputiti na plažu. U Hrvatskoj još nije pretjerano zahladilo, pa je voditeljica sunčane dane iskoristila za odlazak na plažu i kupanje. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu pozirala je uz badiću a dodala je i kratki status uz objavu. 

- Najljepši miris na svijetu je miris soli u kosi - napisala je Batinić. Fotku je lajkalo više od dvije tisuće ljudi.

Marijana je prije nekoliko mjeseci bila na jugu Italije. Sa suprugom Matejom Pašalićem, kako je opisala, krenula je na 'road trip' iz provincije Trapani.

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

1/24

Među ostalim pokazala je kako je uživala na plaži podno Scale dei Turchi koja se smatra jednim od najljepših mjesta na svijetu.

VEZANI ČLANCI:

 

Pohvalila se i da su posjetili najveći aktivni europski vulkan Etnu čije se erupcije javljaju otprilike jednom u pet do deset godina.

 

- Ovako zamišljam površinu mjeseca. Nisam baš zaljubljenik u vulkane, užasavaju me erupcije i potresi uslijed erupcija, ali Etna je uistinu impresivna. Ovdje sam više nego bilo gdje drugdje osjetila tu snagu, silu prirode i dominaciju nad čovjekom. Nevjerojatna scenografija, boje, svjetlo, tekstura - kao da si na drugom planetu. Etna je visoka oko 3300 m, ali i dalje raste u visinu s obzirom da eruptira svako malo… Zadnji put je izbacila lavu prošli mjesec. Nismo se penjali do najvišeg vrha jer je trenutno zbog opasnosti od erupcije zabranjeno za turiste, ali i krateri do kojih smo došli su joj veličanstveni. Nezaboravno iskustvo, napisala je Marijana.

VIDEO Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije