Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se

Marijan Ban ne može sakriti radosne vijesti: 'Vama moram reć jer ću puknit od sriće'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
1/5
29.03.2021.
u 22:15

Podsjetimo, glazbenik iz braka s Dominom s kojom je u skladnom braku već 34 godine, ima troje djece: 34-godišnjeg Marka, 31-godišnju Anku i 28-godišnju Mirtu.

Glazbenik Marijan Ban (58) pohvalio se lijepim vijestima na svom Twitter profilu. Bivši frontmen grupe Daleka obala pohvalio se kako je dvaput u samo mjesec dana postao djed. 

"Vama moran reć jer ću puknit od sriće: Ovi misec san još dva puta posta dida. Jure Ban i Palma Nižetić", napisao je, a uslijedile su brojne čestitke njegovih pratitelja. 

Kada je prije četiri godine prvi put postao djed unuku Šimi, također je to prvo podijelio s pratiteljima na ovoj društvenoj mreži i napisao: 'Rodija se Šime Ban. Možete me zvat dida (nono, djed, deda...). 

Podsjetimo, glazbenik iz braka s Dominom s kojom je u braku već 34 godine, ima troje djece: 34-godišnjeg Marka, 31-godišnju Anku i 28-godišnju Mirtu.

VIDEO>> Arija i Marko: Nakon showa 'Zvijezde pjevaju' nastavila se prijateljska veza

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar rothmans
rothmans
23:58 29.03.2021.

Veseli i zdravi bili! Čestitke sretnoj obitelji!

ME
medvedgrad
07:32 30.03.2021.

Sretno!

Avatar barba_barba
barba_barba
09:33 30.03.2021.

sritno stari moj, ki je prije deset lita mislija da tjes ti to doziviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije