Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa gesta

Marijan Ban ispunio želju starijem obožavatelju i dirnuo mnoge: 'Mislim da je ovo prvi put'

JK Mornar
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
25.09.2020.
u 20:15

Njegove pratitelje dirnula je ova gesta, a on je otkrio da je ovo vjerojatno prvi put da je ispissao tekst jer je, tvrdi inače sve pjesme pamtio.

Glazbenik Marijan Ban najčešće komunicira sa svojim obožavateljima na Twitteru, društvenoj mreži na kojoj objavljuje svaki dan. Tamo često dijeli anegdote iz privatnog života, te događaje iz svakodnevice. 

Ovaj put je otkrio da je ispunio želju fanu od 80 godina, ispisavši rukom stihove pjesme 'U modroj zori'.

Foto: Twitter

"Kapetan od 80-ak godina me pitao gdje može naći točan tekst pisme U modroj zori, pa san mu ga napisa, pa ga evo i vama" napisao je uz fotografiju. Njegove pratitelje dirnula je ova gesta, a on je otkrio da je ovo vjerojatno prvi put da je ispisao tekst jer je, tvrdi inače sve pjesme pamtio. 

Obožavatelji su mu poručili da bi trebao izdati zbirku pjesama pisanih rukom.

"Je, ako će ih netko drugi pisat. Otpala mi je ruka od ovog jednog", napisao je Ban. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije