Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna četvorka

Mamma Mia! Članovi Abbe pod istim krovom

Abba
Foto: Reuters
1/5
21.01.2016.
u 12:55

U srijedu navečer održano je otvorenje restorana "Mamma Mia!", fanovi ostali oduševljeni

Članovi švedske pop grupe Abbe okupili su se u srijedu navečer na otvaranju restorana "Mamma Mia!" u Stockholmu, što je bilo prvi put da se slavna četvorka našla zajedno u osam godina. 

Vlasnik restorana je Björn Ulvaeus (70), a na oduševljenje fanova na otvorenju su mu se pridružili i Benny Andersson (69) Agnetha Fältskog (65) Anni-Frid Lyngstad (70). Restoran je uređen kao grčka taverna, nadahnut filmskim i kazališnim mjuziklom Mamma Mia! 

Mjuzikl će se izvoditi i u restoranu, a posjetitelji će uz večeru moći pjevati pjesme Abbe i biti u interakciji s izvođačima. Članovi Abbe morali su neizbježno odgovarati na pitanja na o tome hoće li se grupa ponovo okupiti. "Ne bih rekao", odgovorio je Andersson. "Definitivno ne. Dobro nam je kako jest, ljudi nas pamte onakvima kakvi smo bili", dodao je Ulvaeus. 

Abba je svjetsku slavu stekla pobjedom na Eurosongu 1974. Grupa sastavljena od dva bračna para u idućih se osam godina pretvorila u jednu od najuspješnijih pop atrakcija svih vremena. Raspad je uslijedio 1982., a prethodili su mu razvodi brakova među članovima. 

Posljednji su se put pojavili u javnosti prije osam godina na premijeri mjuzikla Mamma Mia! u Stockholmu. 

>> Renati Sabljak nagrada Kazališta Komedija za najbolje umjetničko ostvarenje u 2015. godini

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravednik80
Pravednik80
14:07 21.01.2016.

A mi ćemo pogađati tko je na slikama? Koji smisao tih slika onda?

LI
liliZG
10:52 22.01.2016.

na prvoj je harrypoterova mama, ...

NA
narod1
10:59 22.01.2016.

Prva slika Benny Andersson, 2 Frida, 3 Agnetha, 4 Bjorn Ulvaeus, 5 Frida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije