Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazdvojne

Malo je poznato da Melania Trump ima dvije godine stariju sestru koja ovako izgleda

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
03.03.2022.
u 22:40

Melania i Ines zajedno su živjele u Milanu gdje je mlađa sestra gradila manekensku karijeru, a Ines je htjela biti dizajnerica.

Bivša prva dama Amerike Melania Trump (52) nikada u svojim medijskim istupima nije otkrivala puno detalja o svom obiteljskom životu i vremenu prije udaje za Donalda Trumpa. Javnosti je zato malo poznata činjenica da Melania ima i stariju sestru Ines (54) s kojom je odrasla u slovenskom mjestu Sevnica. Kada je Melania odlučila početi graditi manekensku karijeru u Italiji starija sestra se s njom preselila u Milano. Dok je Melania snimala modne editorijale i probijala se u tom svijetu, njezina sestra je odlučila okušati se u modnom dizajnu.

- Stvarno je željela biti u modi, ali nije znala kako se probiti. Ines nije bila poput ostalih djevojaka koje biste tamo sreli, a koje se ponašaju kao kraljice. Bila je stvarno pristojna i vrlo nježna. -  rekao je u intervju za Post pariški fotograf Ale de Basseville. Nakon Italije Melania je odlučila preseliti se u Ameriku gdje je modno tržište veće, a s njom odlazi i Ines. U trenutku kada je Donald Trump postao američki predsjednik obitelj se iz New Yorka preselila u Washington, a Melania je odgađala to preseljenje zbog sinovog školovanja, a neki mediji navode kako joj je bilo teško odvojiti se i od starije sestre koja joj je bila susjeda.

 

 

Naime, Ines je živjela u stanu u zgradi koja je u vlasništvu Trumpa na Upper East Sideu u kojoj su također živjeli Jared Kushner i Ivanka Trump prije nego što su se uselili u svoju novu kuću u Washingtonu. Samo četiri ulice dalje nalazi se Trump Tower, gdje su bivša prva dama i sin Barron živjeli u penthouseu prije preseljenja u Washington. Osobe bliske Melaniji kažu kako su sestre jako povezane, a Ines opisuju kao divnu i iznimno kreativnu osobu. 

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:53 04.03.2022.

ok , od 8 slika u nizu niti jedna sa Ines o kojoj je riječ u članku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije