Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRTY DANCING

Maja Šuput u Supertalentu ostvarila životnu želju: 'Ni mužu toliko ne vjerujem'

Supertalent
Foto: Nova TV
1/13
27.11.2023.
u 08:28

Maja je izašla na pozornicu i Ibrahim joj je ostvario san nakon što su rekreirali scenu iz filma ''Prljavi ples''. 'Ovo mi je bila životna želja, uvijek sam zamišljala da bih za ovo trebala vježbati godinu dana. Mi nismo vježbali, snaga, koju imaš i to kako sam se ja sigurno osjećala gore - ni mužu toliko ne vjerujem', zaključila je Maja.

U prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta za adrenalinsku akciju u studiju pobrinuli su se složni dvojac Ibrahim Selishta i Sindi Faja kojima je Martina na audiciji predvidjela prolazak u finale.

''Prvi dio nastupa bio je urnebesan. Sindi, dobro si izgledao u tom kostimu, stvarno je bilo dobro, akrobacije i to, ali drugi dio, to je ono što smo čekali. Malo ste ludi, ali zato vas i volimo'', rekla je Maja. 

''Na početku mi je bilo smiješno, ali možda sam više htio vidjeti ovih drugih ludih stvari, bilo je humoristično pa strašno'', komentirao je Fabijan. 

''Meni nije bilo toliko sjajno kao na aduciji jer danas nije bilo faktora iznenađenja jer smo vas gledali, humorističan dio je bio zabavan, opasan dio je bio izvrstan, ali prekratak - ako prođete dalje, manje komedije, a više akrobacija'', poručila im je Martina. 

@supertalent Ovo nitko nije očekivao! 🤩 #fyp #foryou #SupertalentHR #Supertalent #gottalent ♬ original sound - Supertalent

 

''Ja volim kad je smiješno, ne slušajte Martinu, meni je to bilo dovoljno za prolazak u daljni krug'', rekao je Davor, a Martina se nadovezala. 

VEZANI ČLANCI: 

''Zapravo, možete ovu točku učiniti još smješnijom i strašnijom u isto vrijeme. Jer, samo trenutak. Obećao si podći Maju'', prisjetila se Martina dogovora s audicije.

A onda je Maja izašla na pozornicu i Ibrahim joj je ostvario san nakon što su rekreirali scenu iz filma ''Prljavi ples''. 

''Ovo mi je bila životna želja, uvijek sam zamišljala da bih za ovo trebala vježbati godinu dana. Mi nismo vježbali, snaga, koju imaš i to kako sam se ja sigurno osjećala gore - ni mužu toliko ne vjerujem'', zaključila je Maja.

Podsjetimo, prvi finalisti showa su mlada pjevačka nada Chriztel Renae Aceveda, kojoj je Maja dala direktni zlatni gumb za finale, Vladyslava Kushnir koja je svojim vrhunskim pokretima na zračnom kolutu gledatelje ostavila bez daha, a žiri bez teksta, te vesela i brojna plesna skupina Force Celje. 

VIDEO: Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije