Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravne bitke

Madonna i Guy Ritchie dogovorili se oko skrbništva nad sinom

'RNPS IMAGES OF THE YEAR 2008    Singer Madonna and director husband Guy Ritchie arrive on the red carpet at the 61st Cannes Film Festival May 21, 2008.     REUTERS/Eric Gaillard  (FRANCE)'
Foto: 'ERIC GAILLARD'
1/2
07.09.2016.
u 16:45

Madonna (58) i Ritchie (47) borili su se na sudu za skrbništvo od prosinca

Pjevačica Madonna i njezin bivši suprug, redatelj Guy Ritchie, dogovorili su se oko skrbništva nad šesnaestogodišnjim sinom Roccom, izjavio je u srijedu sudski dužnosnik u New Yorku.

Zasad nije javno objavljeno hoće li tinejdžer živjeti s majkom ili ocem.

Madonna (58) i Ritchie (47) borili su se na sudu za skrbništvo od prosinca, kada je Rocco ignorirao sudsku odluku da se vrati majci u New York iz Londona gdje mu živi otac.

Nakon razvoda 2008. bilo je dogovoreno da će Rocco živjeti s MadonnomOdvjetnici negdašnjeg para nisu bili dostupni za komentar.

>> Madonnu godine ne sprečavaju, proslavila je rođendan plešući na stolu u Havani

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije