Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomirili se

M. Douglas i C. Zeta Jones braku dali drugu šansu

douglas zeta jones
Foto: Momo-Shae/Press Association/PIXSELL
1/4
31.12.2013.
u 08:29

Cijelu nedjelju proveli su zajedno. S djecom Dylanom i Carys otišli su na ručak, a zatim na mjuzikl i u kino

Prvi put otkako su u kolovozu objavili da više ne žive zajedno, Catherine Zeta-Jones (44) i Michael Douglas (69) u nedjelju su fotografirani zajedno u javnosti, a oboje je nosilo vjenčano prstenje. Time su dali naslutiti da njihovu braku ipak nije došao kraj, a činjenica da su čitav dan proveli zajedno sa svojom djecom, 13-godišnjim sinom Dylanom i 10-godišnjom kćeri Carys, još je čvršći dokaz da su odlučili dati sve od sebe kako bi obitelj ostala na okupu. Obiteljsko druženje počelo je na ručku u jednom newyorškom restoranu, zatim su otišli na mjuzikl na Broadway, a idiličan dan završio je posjetom kinu, gdje su gledali “Hobita”.

– Čitavo su se vrijeme smijali i bilo je jasno da uživaju u međusobnom društvu – potvrdio je gost restorana u kojem su jeli. I Catherine i Michaelu pomirenje očito godi jer već dugo nisu izgledali tako dobro kao na fotografijama s nedjeljnog druženja. U intervjuu prošli mjesec Douglas je priznao da se želi pomiriti sa suprugom. – Nadam se da će moja bračna situacija imati pozitivan završetak – rekao je glumac za časopis “GQ”.

>>Pomirili se Michael Douglas i Catherine-Zeta Jones

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:55 01.01.2014.

ona izgleda malo uplašeno on izgleda dobro ,želim mu sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije