Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK

Lula Živojinović: Uz strpljenje, Bata će dobiti i ovu bitku

bata zivojinovic
Autori: tp,
06.07.2012.
u 17:00

Proslavljeni redatelj Veljko Bulajić Lulu je nazvao već u sedam sati ujutro. – Morao sam uraniti jer znam da će brzo u bolnicu i tamo će biti cijeli dan. Bilo mi je drago čuti da je pomalo komunicirao s njom

Stanje se velikanu srpskog glumišta pet dana poslije teškog moždanog udara i boravka u beogradskoj bolnici Sveti Sava polako popravlja. Najsretnija zbog tih vijesti njegova je supruga Lula.

– Bolest je takva da treba pričekati nekoliko dana. Ali svi parametri govore da sve ide svojim tijekom, u pozitivnom smjeru. Uza strpljenje, i njegovo i moje, dobit će on i ovu bitku – izjavila je za Press Lula Živojinović.

Poruke podrške i dobrih želja stižu sa svih strana. Zabrinuti su glumački krugovi cijele regije, a proslavljeni redatelj Veljko Bulajić Lulu je nazvao već u sedam sati ujutro.

– Morao sam uraniti jer znam da će brzo u bolnicu i tamo će biti cijeli dan. Bilo mi je drago čuti da je pomalo komunicirao s njom. Više nije tako kritično kao dan-dva prije. Obradovao me njezin optimizam – kaže Bulajić.

Lijeva strana tijela Živojinoviću više nije sasvim oduzeta. Samo je nešto malo slabije pokretna u odnosu na desnu, a krvarenje je stalo.

– Naravno da je prvi period u trajanju od 21 dana vrlo kritičan, pogotovo jer mu je ugrađena dvostruka premosnica i trostruki stent. Sad je dobro, njegov oporavak ide kao po nekoj knjizi – kaže Radoš Milenković, obiteljski prijatelj.

Živojinoviću se vratio i apetit, čak i sam jede. Prima terapiju, a supruga Lula gotovo je stalno s njim.

Ključne riječi

Komentara 12

CH
chemica
17:58 06.07.2012.

Devedesete su svi, doslovno preko noći, postali hrpa ništarija obnevidjelih od mržnje. Što bi onda Bata ostao normalan. Zato me čisto zaboli kako će i kada umrijeti. Nije bio čovjek kada je najviše trebalo.

DU
Deleted user
18:27 06.07.2012.

Malo mi je nezgodno komentirati članak moje prezimenjakinje (Tatjana Pacek), mislim, možda smo u rodu, ali ona dokazano ima najgluplje članke u ovom listu! --- E sad, što se tiče ovog hvalospjeva Bati - životinji, kad napiše da je onon "velikan srpskog glumišta", time sirota pokazuje ili da nikad nije vidjela prave velikane srpskog glumišta (Tadića, Vujisića, Stojkovića, Žigona, Miru Banjac itd. itd.), ili da nije u stanju raspoznati dobrog od lošeg glumca, ili da je posvađana s dobrim ukusom! --- Bata - životinja je nažalost, velikan samo po broju pobijenih Nemaca u agitpropovskim partizanskim filmovima - daleko je to od glume!

MA
mališa
22:28 06.07.2012.

Stvarno zašto brišete komentare u kojima nas Srbe nazivaju četnicima. Nama to ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije