Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritizirao stanare

Luća napustio BB kuću: Goran i Zorica su veliki glumci

Big Brother
Foto: bb
1/25
30.10.2015.
u 22:25

Za napuštanje kuće ovog tjedna bili su nominirani Mirjana, Luća, Zorica i Goran.

Deseta emisija Big Brothera uživo rezultirala je ispadanjem Luće iz Kuće. Čim se popeo na pozornicu Antoniji i Skyju je rekao da je sretan što je ovoliko izdržao u Kući.

'Ostvario sam sve što sam htio, ali mi je žao što se nisam uspio pozdraviti sa kumom Radetom. Falit će mi Barbara i Tina, a unutra su mi svi bili dobri, a ja sam se tako kvalitetno proveo', otkrio je Luća dodajući da su Zorica i Goran najveći igrači i glumci u Big Brother kući. 

Nakon Lućinog ispadanja prikazan je mjuzikl 'Čarobnjak iz Oza' koji je stanarima bio tjedni zadatak.

A onda su uslijedile nominacije

Barbara je dala dva boda Goranu a jedan Đorđu. Đorđe je dva boda udijelio Mirjani, a jedan Zorici. Mirjana je dva boda dala Đorđu, a jedan Zorici. Giba i Mika su dva boda dali Đorđu, a jedan Zorici. Ervin je dao Jozefini dva boda i jedan Mirjani. Goran je dva boda dao Zorici, a jedan Barbari. Tina je Goranu dala dva boda, a jedan Đorđu. Jozefina je svoja dva boda dala Goranu, a jedan Đorđu. Rade je dva boda dao Zorici dok je jedan dao Đorđu. Darko je odlučio dva boda dati Đorđu, a jedan Jozefini. Zorica je dva boda dala Mirjani, a jedan Đorđu. Rada, kao posljednja, dva je boda dala Zorici, a jedan Đorđu. Tako su nominirani Goran, Đorđe, Mirjana, Zorica i Jozefina.

Kakvu je novu ludost Big Brother pripremio stanarima ne propustite pogledati na RTL-u, u nedjelju, od 20 sati u XXL izdanju Big Brothera.

>>Mišićavi stanar BB kuće prije je izgledao sasvim drukčije. Možete li ga prepoznati?

>>Mirjani je dosta: Najavila da izlazi iz Big Brother kuće i rasplakala Zoricu!

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sandra.sandra.mili
22:51 30.10.2015.

Nije ga publika izbacila nego vi a po publici je trebala Zorica izaći.I to sigurno je namješteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije