Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVANJE ZA BERLIN

Lollobrigida zahvaljuje fanovima besplatnim koncertom u Močvari

ida
Slavko Midzor/24 sata
18.10.2009.
u 14:17

- Ljubi vas Lolla sve u oko, hvala svima koji ste glasali, niste normalni, volimo vas... A sada do kraja, po MTV Best European Act, nek Lady Gaga rikne od ljubomore! Isprašit ćemo im tur - poručuju Ida i Petra.

Zagrebački klub Močvara bit će mjesto na kojem će otkačeni dvojac iz Lollobrigide u petak 23. listopada proslaviti osvajanje prestižne nagrade MTV-a za najboljeg regionalnog izvođača. Ida Prester i Petra Cigoj tim povodom svoje obožavatelje časte koncertom na koji će ulaz biti slobodan.

Predvođena popularnom TV voditeljicom, trashy-pop skupina Lollobrigida poziva sve fanove na ludi provod u Močvari.

- Ljubi vas Lolla sve u oko, hvala svima koji ste glasali, niste normalni, volimo vas... A sada do kraja, po MTV Best European Act, nek Lady Gaga rikne od ljubomore! Isprašit ćemo im tur - poručuju djevojke te pozivaju sve da glasuju za njih na www.mtvema.com/ema.

Stoga, dođite u petak u Močvaru i poželite curama sreću 5. studenog u Berlinu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije