Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top-model

Ljupka Gojić-Mikić: U Japanu su zaljubljeni u moj dizajn

ljupka gojić (1)
Pixsell, VL
13.09.2012.
u 08:31

S adresama u Zagrebu i Zemlji Izlazećeg Sunca ljepotica i kreatorica širi svoje malo modno carstvo

Prije povratka u Japan, gdje joj suprug Mihael Mikić igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, Ljupka Gojić-Mikić u Zagrebu je imala pune ruke posla oko priprema nove kolekcije Jolie Petite.

– Želim li predstaviti kvalitetan proizvod, moram stalno raditi i biti posvećena tome. Volim to jer sam u svijetu mode od 13. godine i užitak mi je kad osjetim pod rukama materijal za kreacije – objašnjava bivša manekenka. Njezine kolekcije u Hrvatskoj već imaju zavidnu vojsku obožavatelja, a Ljupka nam je otkrila da se od ove godine njezine kreacije s prepoznatljivim i neobičnim krojevima i likom djevojčica mogu kupiti i u Japanu.

Poduzetnički duh

– Naše kreacije se preko interneta mogu kupiti diljem svijeta, ali od ove godine imamo ih i u Japanu u koncept storeu Galaxy. Prve reakcije tamošnjih kupaca su zaista izvrsne i jako im se sviđa naš dizajn – zadovoljna je Ljupka.

Odmor s kćerima

Život na dvije adrese nije joj novost jer je zahvaljujući uspješnoj inozemnoj karijeri često mijenjala adrese.

– Jedina je razlika što sad imam djecu pa ona idu sa mnom, ali putovanja, pakiranja, mijenjanje gradova, država i kontinenata meni je sasvim normalno. Zagreb mi je baza jer su mi tu roditelji i prijatelji. Ali volim putovati, jer kad se vratim više cijenim ono što imam ovdje – govori. Ovo ljeto si je priuštila mjesec dana odmora sa kćerima Janom i Milom te svojom majkom Željkom.

– Uspjela sam se odmoriti i zapravo sam shvatila da se tek otkako imam djecu na moru zaista odmaram i ne trčim svuda – s osmijehom priznaje. Njezina mlađa kći Mila za dva mjeseca napunit će godinu dana, a Ljupkina figura ista je kao i u vrijeme dok je hodala svjetskim modnim pistama pa je gotovo nevjerojatno da je u zadnjoj trudnoći dobila čak 26 kilograma.

– Iako sam se udebljala, linija mi se vratila sama od sebe. Kilogrami su se topili polako i ostalo je još malo da vratim liniju otprije poroda.

Ključne riječi

Komentara 4

CA
Cazzmatazz
11:10 13.09.2012.

Samo se Japancima može to i svidjeti.. Ove lutkice na majcama su mi totalno spooky.

MI
Milkica
11:29 13.09.2012.

A koje gospođa ima škole da bi je se moglo nazivati kreatoricom?

Avatar Django
Django
12:53 13.09.2012.

Ljupka Gojić-Mikić: U Japanu su zaljubljeni u moj dizajn --------------------- Biti će da je to platonska ljubav :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije