Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni glumci u spotu su djeca

Ljubimac publike Ivan Zak predstavio pjesmu "Sve si moje"

ivan zak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
06.06.2016.
u 09:40

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novu pjesmu "Sve si moje" koju će izvesti na CMC festivalu u Vodicama. Ivan je autor glazbe i stihova, dok aranžman supotpisuje s Lukom Kovačićem, što čini provjerenu i dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca. Okosnica je nove pjesme ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli.

''Sve si moje'' odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. Za ovu pjesmu htio sam spot koji će ispričati priču na drukčiji način. Naime, glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me oduševilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživjeli u svoje uloge i odigrali priču kao odrasli. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme“, izjavio je Zak.

Ivan Zak već je godinama na hrvatskoj sceni i osvaja publiku svakim novim hitom. Ivanu će ovo biti četvrti nastup na CMC festivalu, dosad je u Vodicama izvodio pjesme "Ilegala", "Usne varane", a prošle je godine nastupio s pjesmom "Jedan u nizu" i održao koncert na Glavnom stageu. 

Osim Ivana, na CMC festivalu u Vodicama 11. lipnja nastupit će i svoje pjesme predstaviti i Amel Ćurić, Ante Cash, Begini, Bobo Knežević, Crvena jabuka i Klapa Puntamika, Danijela Martinović, Dražen Zečić, Emilija Kokić, Emina Arapović, E.T., Iva Ćurić, Ivana Kovač, Ivica Bago, Jasmin Stavros & Barabe, Kim Verson, Klapa Cambi Kaštel Kambelovac, Klapa Godimenti, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Leteći odred, Magazin, Maja Šuput, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Klapa Intrade, Neda Ukraden, Nina Donelli, Nives Celzijus, Tonči & Madre Badessa i Željko Bebek.

Ipak, samo jedna pjesma odnijet će titulu najbolje pjesme 20116. godine, a o tome odlučuju upravo čitatelji Večernjeg lista i 24 sata.

Da biste podržali svog favorita, dovoljan je samo jedan klik, a pritom možete osvojiti mobitel NOA ili CD CMC Festival Vodice 2016. kako biste u svim hitovima mogli uživati cijelo ljeto, gdje god se nalazili.

Glasovati možete do 9. lipnja ovdje.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije