Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revija u Novom Vinodolskom

Ljetna modna čarolija s potpisom modnog dvojca ELFS

Foto: Promo
1/12
17.07.2022.
u 23:30

Kolekcija je pretežno monokromatska dok kod djela kolecije s uzorcima dominiraju točkice i mornarske pruge, objasnio je dizajner Ivan Tandarić,

Ljeti se većina događaja seli na obalu Jadranskog mora pa je tako poznata Mitan marina u Novom Vinodolskom pretvorena u čarobnu modnu pistu, na kojoj su prošetale manekenke i manekeni u neodoljivim ljetnim haljinama, kupaćim kostimima i modnim dodacima iz najnovije ELFS cruise SS 2022 kolekcije najpoznatijeg hrvatskog modnog brenda ELFS.

„ELFS cruise kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću. Kolekcija je pretežno monokromatska dok kod djela kolecije s uzorcima dominiraju točkice i mornarske pruge. Osim lepršavih kaftana i  izvezenih haljina, esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja – kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima.“, istaknuo je dizajner Ivan Tandarić.

Reviju su svojim dolaskom uveličale poznate osobe: Uršula Tolj, Sanja Doležal, Damir Keđo, Elena Tomaček Zdjelar, Danijela i Ema Gračan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije