Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni spektakl

Lidija Kovač bila je suprugu podrška na koncertu u Splitu, a za ovu prigodu odabrala je haljinu ove dizajnerice

Šibenik: Mišo Kova? sa suprugom Lidijom uo?i svog koncerta
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
06.06.2022.
u 17:15

Lidiju sam upoznao kada je imala 25 godina. Tada sam bio najgori, a ona je bila najbolja. Lidija je jedina znala doprijeti do mene i nositi se s mojom golemom tugom zbog gubitka Edija i vratiti mi želju za životom, ispričao nam je nedavno Mišo Kovač.

Koncert Miše Kovača (80)  na Starom placu u Splitu bio je glazbeni spektakl nakon kojeg se još slažu dojmovi i o kojem će se sigurno još dugo pričati. Uz Mišu je na koncertu bila cijela njegova obitelj, supruga Lidija, kćer Ivana i unuka Elena, a u publici je bila i njegova bivša supruga Anita. Lidija Kovač je zablistala u haljini modnog brenda Iggy, a dizajnerica Igrajna Vargek na Facebook profilu svog brenda pohvalila se fotografijom i Lidijinim odabirom njezine haljine za veliki glazbeni spektakl. 

- Divna supruga Miše Kovača, Lidija, na večerašnjem koncertu u Iggy haljini i ruksaku - napisala je Igrajna na Facebooku. 
- Lidiju sam upoznao kada je imala 25 godina. Tada sam bio najgori, a ona je bila najbolja. Lidija je jedina znala doprijeti do mene i nositi se s mojom golemom tugom zbog gubitka Edija i vratiti mi želju za životom. Njezina ljubav spram mene svih ovih godina nemjerljiva je s bilo čime, a ja joj zauzvrat dajem sebe kakav sam nekad bio. - rekao nam je legendarni Mišu u intervju koji je za Večernji list dao uoči koncerta u Splitu. Otkrio je i kako se Lidija slaže s njegovom kćeri Ivanom koju je dobio u braku s bivšom suprugom Anitom. 

 

 

- Ivana i Lidija odlično se slažu otkako su se upoznale prije 24 godine i to je za mene jako važno. Lidija je tip osobe koji voli svima pomoći, odličan je motivator i organizator i na nju se svi možemo osloniti. Živim dan po dan sa svojom Lidijom, za nju, za svoju Ivanu i za petogodišnju unučicu Elenu. Ona je didino zlato i trudim se biti joj najbolji dida na svijetu. - rekao je Mišo. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

 

Komentara 2

PR
prajdali100
17:55 06.06.2022.

Mišo za sva vremena !

Avatar ivica48
ivica48
21:00 06.06.2022.

Miso super a supruga ruzna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije