Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki uspjeh

Lepa Brena rasprodala je i treću Arenu u Zagrebu, a sada najavila i četvrtu

Beograd: Dobro raspoložene Lepa Brena i Aleksandra Prijović na promociji novih proizvoda  Lady B
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/22
01.02.2024.
u 19:23

Taj koncert trebao bi se održati 10. prosinca 2024. godine. Lepa Brena drugu zagrebačku Arenu rasprodala je u samo dva dana.

Pjevačica Lepa Brena rasprodala je tri koncerta u Areni Zagreb, a sada je najavila i četvrti. Taj koncert trebao bi se održati 10. prosinca 2024. godine. Lepa Brena drugu zagrebačku Arenu rasprodala je u samo dva dana. 

– To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku – poručila je Brena svojoj publici koja je, sudeći po reakcijama i interesu za karte, s nestrpljenjem iščekuje.
– U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. prosinca! - najavila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

 

Glazbena legenda prisjetila se i stihova svoje kolegice:

– Kako kaže Doris Dragović? Malo mi za sriću triba? – rekla je i zapjevala njezin hit u eteru Extra FM-a.
Podsjetimo, Brena je nastupom na spektakularnom četvrtom koncertu Aleksandre Prijović izazvala delirij kod publike, koja je uglas pjevala njene hitove.

– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

VEZANI ČLANCI:

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

– Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale "Poželi sreću drugima", a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit "Čik pogodi". Ni u ponedjeljak publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

GALERIJA Poznati na koncertu Aleksandre Prijović: Iva Todorić spremno pozirala, a Marko Grubnić snimao

Beograd: Dobro raspoložene Lepa Brena i Aleksandra Prijović na promociji novih proizvoda  Lady B
1/24

– Kako ne bih podržala moje Aleksandru i Filipa? Filip je u kratkom vremenu postao jedan od najboljih producenata na ovim prostorima i njih dvoje su napravili veliki posao u cijeloj regiji – kazala nam je Brena i prisjetila se kako je Aleksandru na početku karijere, još dok nije ni upoznala Filipa Živojinovića, vodila na koncert u Bugarsku, da upija atmosferu i vidi kako je nastupati pred 12 tisuća ljudi.

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 16

FA
Fake
19:31 01.02.2024.

E moj Zagrebe.Još jedna tužna priča iz Hrvatske.

Avatar southman
southman
20:05 01.02.2024.

😆😆😄 Zagrebacka palanka !

SS
simpatican.simpa
19:42 01.02.2024.

Ovo je istočni bljesak i oluja nad Zagrebom i Hrvatskom, pravi balkan ekspres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije