Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija nakon nezgodnog pada

Lepa Brena: 'Prošla sam samo s gipsom, na lijekovima sam i do daljnjeg odmaram'

Lepa Brena
Foto: Lepa Brena/Instagram
1/9
02.01.2015.
u 20:10

Krajem srpnja pjevačica je nezgodno pala u Novom Vinodolskom i slomila obje ruke, a tek što se oporavila, uslijedila je nova nezgoda

Lepa Brena stvarno nema sreće kad je u pitanju zdravlje. Svega nekoliko mjeseci nakon što se oporavila od loma obje ruke, pjevačica je ponovno hospitalizirana. Naime, Brena je jutros nezgodno pala niz stepenice i slomila lakat, a vijest je potvrdio njezin glasnogovornik. 

Nesretan događaj dogodio se na Zlatiboru gdje je pjevačica boravila sa svojom obitelji za vrijeme novogodišnjih praznika. Odmah nakon nezgode Brenin suprug Slobodan Živojinović krenuo je s pjevačicom prema Beogradu gdje će pjevačica biti zadržana.

Zbog spleta nesretnih okolnosti otkazani su Brenini koncerti u Živinicama i Travniku predviđeni za ovaj tjedan.

O nesretnom događaju oglasila se i sama pjevačica.

– U trenutku dok sam silazila niz stepenice u apartmanu u jednoj ruci sam nosila torbu i šalicu za kavu. Pred kraj stepenica sam poletjela i naočigled svojih spasila torbu i šalicu. Čim sam osjetila da ne mogu pomaknuti lakat, shvatila sam što se događa. Da se ponavlja situacija od ljetos. Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i doktor me razveselio rekavši da ne moram na operaciju i da ću ovaj put proći samo s gipsom. Žao mi je sto se sve događa pred nastupe i što neću moći družiti se s fanovima u Živinicama i Travniku. Sada sam na lijekovima i do daljnjeg se odmaram – stoji na Breninoj Facebook stranici

>>Lepa Brena pohrlila na Zrće s rukom u gipsu

>>Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

Komentara 19

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
15:51 02.01.2015.

Baš me briga.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:20 02.01.2015.

Neka od ljubomornih srpskih pevaljki je bacila urok na nju..

Avatar Vila-Velebita
Vila-Velebita
18:19 02.01.2015.

Biće poledilo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije