Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nije poznato

Lana Jurčević objavila video nakon objave o imenu kćerke: "Sipa ili Školjka?"

Foto: TikTok screenshot
1/17
30.01.2024.
u 21:30

Pjevačica je prije nekoliko dana objavila kako su ona i partner pronašli ime za svoju kćerkicu, ali ga nije otkrila javnosti.

Lana Jurčević (39) objavila je na svom TikToku šaljiv video na račun svoje kćerkice, koju je rodila krajem studenoga prošle godine.

- Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancina?, napisala je u opisu videa u koji je ubacila glas glumice Sandre Silađev pa je lip syncala: - Ti znaš da ja volim neobične stvari, počela je video i nastavila: - A što ne bi bila Školjka? Školjka je baš romantično. Zamisli kad te prozivaju - Školjka, izađi na tablu. Ili ako budu dvije djevojčice - Školjka i Sipa ili Školjka i Zvijezda.

 

@lalana

🤷🏻‍♀️😃 Sipa ili Školjka? Jastog ili Brancin? 😄

♬ original sound - Sandra

Nastavila je Lana: - A sinovi Jež i Jastog. Jastog mi je baš onako, znaš, nekako iskonski muževno. Znaš onako muško, Jastog. Kao pa ako već biramo imena, meni je predivno Brancin. 

Pratitelje je video nasmijao, a neki su krenuli pogađati imena Lanine kćerke, a odgovorila je samo da nije Lota. A o ovoj temi, oglasila se prije nekoliko dana na Instagramu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

- Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…, dodala je uz fotografije lopoča

- Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate, zaključila je pjevačica

Pjevačica je iskreno i prije poroda priznala da trudnoća nije bila laka: - Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve, napisala je Lana u svom blogu i dodala kako duboko u sebi nije vjerovala u prognoze.

VIDEO: Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:05 31.01.2024.

Lopoč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije