Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Gold Club

'La Fiesta white Xmas' - umjetnici iz cijelog svijeta dolaze u Zagreb

La Fiesta white Xmas
Foto: PR FOTO
1/6
10.12.2014.
u 14:24

Euforiji nema kraja jer nakon godinu dana umjetnici iz cijelog svijeta ponovno dolaze u Zagreb.

La Fiesta je zasigurno jedinstevni glazbeno-scenski program koji spaja različite umjetnosti u jednu. Riječ je o showu neodoljivog sadržaja, uz atraktivne nastupe u zraku, popraćene zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni, a sve uz elektronsku glazbu koja vas drži budnima cijelu noć. Nakon prošlogodišnjih nastupa i odlične reakcije publike, La Fiesta-scensko glazbena atrakcija ponovno dolazi u Green Gold, subota 13.12.2014.

Atraktivne performerice, efekti te pregršt iznenađenja u samo jednoj noći oduzeti će vam dah i učinit stalnim gostom ovog jedinstvenog showa.

Poseban gost iznenađenja i zvijezda ovog puta je Manuel Moore/resident planetarno popularnog kluba Space Ibiza. Spektakularni gitarist koji svojim nastupom uz house glazbu osvaja žensku publiku. Njegova glazba i nadarenost prelaze svjetske granice, te je redovito tražen na svim kontinentima. Kako se zvukovi gitare uklapaju sa elektronskim ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko -glazbenog showa La Fiesta ove subote 13.12.

U Green Gold Club po prvi puta stižu i akrobati iz 'Cirque de sollei' - globalno najpoznatijeg artističkog programa. Priuštit će vam akrobatski nastup u zraku uz 'strap' koji će vas baciti u trans.

Euforiju u Green Gold Clubu zasigurno će stvoriti i 'white angels' performerice sa Ibize u glamuroznim kostima koje plijene pažnju svojom pojavom i atraktivnim plesnim nastupom.

Budite dio najspektakularnijeg partya u godini – Božićno izdanje La Fiesta partya, subota 13.12.2013.!

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Club, ili putem iPhone ili Android aplikacije!

Vidimo se u Green Gold Club-u jer „zabavno je činiti neočekivano“!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije