Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postala brineta

Ksenija Pajić zbog predstave više nije plavuša

ksenija pajić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
03.04.2014.
u 13:22

Nakon niza godina sa svijetlom bojom kose, glumica Ksenija Pajić više nije plavuša...

Nakon niza godina sa svijetlom bojom kose, glumica Ksenija Pajić više nije plavuša. Njena osobna želja za promjenom poklopila se s potrebama Gavelline predstave 'My Little Corner of the World' u kojoj igra Gabrijelu zvanu Gunda i Ksenija je obojila kosu u smeđe.

– Zadovoljna sam promjenom. Dobro se osjećam kao brineta, kaže nam umjetnica. Bojenje kose, dodaje, uvijek prepušta stručnim rukama i nikada se ne boji sama kod kuće. – Ne usudim se sama farbati, istaknula je glumica.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

>>Izgubljenog psa Ksenije Pajić cijela ekipa tražila po šumi u blizini kurije

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:47 03.04.2014.

ko će sad to preživjeti .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije