Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljstvo preraslo u ljubav

Kruna ljubavi: Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar postat će roditelji

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Brazila u ?etvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru, poznati
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
28.06.2023.
u 14:10

Detalje još drže za sebe pa se ne zna točno kada će na svijet doći dječak ili djevojčica koji će biti kruna njihove sedmogodišnje ljubavi

Jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica, Aleksandra Dojčinović (42) i njezin partner, doc. dr. Tomislav Madžar (44), dugogodišnji liječnik nogometne i rukometne reprezentacije, čekaju svoje prvo zajedničko dijete! Presretni par vijest je podijelio tek s nekoliko prijatelja koji kažu kako je riječima teško opisati koliko se vesele prinovi.

Detalje još drže za sebe pa se ne zna točno kada će na svijet doći dječak ili djevojčica koji će biti kruna njihove sedmodišnje ljubavi. Nazvali smo ih i za komentar, no, baš kao i uvijek dosad, pristojno su zahvalili na medijskom zanimanju, ali su odlučili da će i ovog puta svoj privatni život nastojati držati daleko od očiju javnosti. Jedan su od rijetkih domaćih power parova koji su uvijek uspjevali intimu ostaviti samo za uski krug najodanijih prijatelja. Podsjetimo, njihovo prvotno prijateljstvo vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade.

VEZANI ČLANCI

Naime, Aleksandra je svoju modnu priču proširila i van granice Hrvatske, gdje sve poznate dame već godinama imaju bar jedan komad odjeće s njezinim potpisom, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava brojne stručnjake iz raznih grana medicine. Oboma posao ne ostavlja previše slobodnog vremena, ali uvijek nađu način da se s prijateljima zabave na nekom koncertu, organiziraju lijepo putovanje ili barem neki izlet na kojemu bi napunili baterije za nove poslovne pothvate.

Oni koji ih znaju kažu da je malo parova koji međusobno pokazuju toliko razumijevanaja i podrške za karijeru partnera. Upravo zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata, njihovi prijatelji komentiraju da je ovo dvoje uspješnih ljudi, između ostalog, spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni.

Unatoč zgusnutom dnevnom rasporedu, doznajemo kako svaki slobodan trenutak, kojih nije puno, nastoje provesti zajedno. Najsretniji su kada uspiju nekamo otputovati, a zajedno su bodrili i našu nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kada su u Zagrebu najčešće ih se može vidjeti u nekom od restorana ili u izlascima na društvena događanja te u kinu i kazalištu koje oboje jednako vole.

Dr. Madžar jednom nam je prilikom samo kratko rekao: - Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan - rekao je liječnik koji se, baš kao i njegova odabranica, trenutačno sprema za najvažniju ulogu u životu- roditeljsku. A njihovi prijatelji sigurni su kako će biti sjajni mama i tata.

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

 

Komentara 4

MO
Monday07
14:49 28.06.2023.

Power par ? Boze

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
17:25 28.06.2023.

siri se bratstvo i jedinstvo ali samo u hr

DU
Deleted user
15:17 28.06.2023.

oh god, how cringy...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije