Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivna ispovijest

Kristina Bradač prvi put progovorila o bolnom gubitku kćeri palčice

kristina bradač
Foto: Facebook
1/6
28.10.2015.
u 09:31

Dizajnerica brenda Mariposa prije mjesec i pol dana izgubila je prijevremeno rođenu djevojčicu, a o svom bolnom iskustvu progovorila je kako bi pomogla majkama djece palčića

Ove zime dizajnerica Kristina Bradač trebala je na svojoj koži osjetiti kako je to biti majka. Nažalost, velika životna želja nije joj se ostvarila jer je Kristina prije mjesec i pol dana nakon prijevremenog poroda u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju kći, piše Story.

O svom bolnom iskustvu dizajnerica brenda Mariposa progovorila je kako bi pomogla majkama djece palčića i podigla svijest javnosti o problemima s kojima se susreću djeca rođena prije termina, ali i njihovi roditelji.

– Kod mene je sve bilo u redu na pregledima, imala sam školsku trudnoću, napravila sam neke testove, slala ih u Ameriku, dijete je bilo zdravo, sve je bilo u redu i sa mnom i s njom. No kada sam u petom mjesecu trudnoće došla na redovitu kontrolu, ginekologinja mi je napomenula da imam rizičnu trudnoću pa sam sljedećih pet i pol tjedana ostala u bolnici na čuvanju. Iako sam strogo mirovala, dobila sam prerane trudove i morala roditi. No beba je bila premala da bi preživjela – kazala je potresena dizajnerica i dodala da je s udrugom koja okuplja roditelje nedonoščadi ''Palčić'' stupila u kontakt tek nakon preranog rođenja kćeri.

Tijekom najtežeg perioda u životu uz Kristinu je cijelo vrijeme bio njezin sedam godina mlađi partner Miro Radić koji joj je pružao bezuvjetnu podršku.

– Proveo je sa mnom 12 sati u rađaonici, četiri oputa na dan dolazio bi u bolnicu. Ne znam kako bih to sve izdržala da nema njega – priznala je Kristina i naglasila da je u svemu tome ključna podrška partnera i bližnjih.

Unatoč tragediji koja joj je promijenila život, dizajnerica nije izgubila vjeru da će jednog dana postati majka. – Već sam jednom bila majka djevojčice Sofije i svakako mislim da ću s vremenom dobiti želju i volju da pokušam ponovno – optimistično govori Kristina.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Nedugo nakon što je obnovila ljubav s poduzetnikom Kristina Bradač čeka dijete!

>>Poznate Hrvatice odabrale svoje omiljene ljetne komade!

Komentara 14

TI
titojerus
10:29 28.10.2015.

žao mi je žene, ali ovakva vijest nema što tražiti u ozbiljnim dnevnim novinama, večernji je dno novinarstva već duže.

SA
sanja5x
10:33 28.10.2015.

da li se ove novine zovu moja tajna? moja sudbina? što je ovo?

PA
Pave42
12:47 28.10.2015.

Nije ovo tema za VL ali u Hrvatskoj samo Rijeka ima već oko 15 godina na ginekologiji psihologinju za trudnice i rodilje kojima je potrebna podrška i psihološka pomoć,posebno u ovako teškim trenucima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije