Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova sezona ''Krune''

Princ Phillip bio je kraljičina najveća ljubav, no varao ju je s ovom ženom

London: Kraljica posjetila Royal Windsor Horse Show
Foto: MARK CUTHBERT
1/14
11.10.2022.
u 14:40

Kraljica Elizabeta II. i njezina najveća ljubav, suprug princ Philip u braku su bili 74 godine, a uvijek su slovili kao skladan par s jednom od najljepših ljubavnih priča, pa ne čudi što je dio javnosti, ali i kraljevsku obitelj naljutila informacija kako bi u novoj sezoni serije trebala biti prikazana Philipova afera s njegovom bliskom prijateljicom Penny Knatchbull.

Nedavno je stigla potvrda kako od 9. studenog kreće emitiranje pete sezone hvaljene serije Kruna (The Crown) na Netflixu. Dramska serija koja je ujedno i jedna od najskupljih koje Netflix nudi (a u svojoj kolekciji ima čak 22 nagrade Emmy) bavi se životom britanske kraljevske obitelji, a nova sezona stiže dva mjeseca nakon smrti kraljice Elizabete II.

Kraljica Elizabeta II. i njezina najveća ljubav, suprug princ Philip u braku su bili 74 godine, a uvijek su slovili kao skladan par s jednom od najljepših ljubavnih priča, pa ne čudi što je dio javnosti, ali i kraljevsku obitelj naljutila informacija kako bi u novoj sezoni serije trebala biti prikazana Philipova afera s njegovom bliskom prijateljicom Penny Knatchbull.

Ulogu Penny Knatchbull dobila je poznata britanska glumica Natascha McElhone, dok vojvodu od Edinburgha ovaj put tumači glumačka legenda, Sir Jonathan Pryce.

Foto: Profimedia

Kako piše britanski The Sun, snimljene su intimne scene između glumaca koji su utjelovili princa Philipa i groficu, a trebalo bi biti prikazano kako dodiruju ruke dok vojvoda od Edinburgha priča o svom braku. Nakon što su se ovi detalji pojavili u javnosti oglasio se i bivši glasnogovornik kraljice, Dickie Arbiter,  koji je rekao da su takve scene ''neukusne''.

-Serija izlazi samo nekoliko tjedana nakon kraljičinog sprovoda što je neukusno i okrutno. Istina je ta da je Penny bila dugogodišnja prijateljica cijele obitelji. Netflix samo nije zainteresiran za osjećaje drugih ljudi - komentirao je Arbiter- rekao je Dickie, a cijel situaciju komentirala je i urednica časopisa Majesty, Ingrid Seward.

-To je krajnje loš ukus. Ovo je fikcija. Nema šanse da u milijun godina da on s bilo kim razgovara o svom braku. Kraljevska obitelj to vjerojatno neće gledati zbog vlastitog razuma- rekla je.

Netflixov izvor za Daily Mail pak je komentirao kako su natpisi o novoj sezoni samo spekulacija, a nije stigla ni reakcija palače.

Princ Philip nazivao drugom najvažnijom ženom u životu, a bili su bliski prijatelji godinama unatoč velikoj razlici u godinama. Penny je bila bliska i s kraljicom Elizabetom s kojom je dijelila veliku ljubav prema konjima. Nakon što je princ odstupio s dužnosti 2017. godine, često ga je posjećivala na imanju u Norfolku te je bila jedina osoba koja nije članica kraljevske obitelji koja je prisustvovala sprovodu vojvode koji je bio samo za obitelj. 

VIDEO Ljubavna priča kraljice Elizabete i princa Philipa jedna je od najljepših, nisu im presudili ni brojni skandali

 

Komentara 9

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:35 11.10.2022.

Muškarac koji ima izbora neće biti vjeran. Što je muško više u društveno ekonomskoj strukturi imati će više ljubavnica. Vjeran je muškarac onaj koji je jedva našao jednu, a kod tih muškaraca se događa da njih varaju žene.

DU
Deleted user
23:32 11.10.2022.

I tata bi sine.

DU
Deleted user
16:13 11.10.2022.

Pitanje za milijun dolara, jel ona radila nešto sa strane aaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije