Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im prvi put

Kraj bračne idile? Ben Affleck i J Lo snimljeni su tijekom žustre svađe u javnosti

Foto: profimedia
1/6
16.05.2023.
u 19:15

Ova napeta svađa nije bila jedina kod ovog bračnog para u zadnjih nekoliko tjedana

Po ljubavnoj priči Jennifer Lopez i Bena Afflecka mogao bi se snimiti i romantični film, a svi koji su navijali da ova ljubavna priča uspije došli su na svoje kada se ovaj par pomirio i vjenčao prošlog ljeta. Bračna idila je, sudeći po napisima i fotografijama stranih medija, sada malo narušena jer su u zadnja tri tjedna uhvaćeni u javnosti kako se svađaju.

Uhvaćeni su sada i na ulicama Los Angelesa potpuno neraspoloženi. J.Lo je bila vidno ljuta, a Affleck nervozan. Naime, glumački par poveo je svoje majke i djecu na kratki izlet povodom majčinog dana u nedjelju, a prolaznici, a kasnije i fanovi, uočili su kako se među parom još uvijek nisu utišale emocije nakon svađa. Affleck je svoju suprugu navodno izbjegavao cijeli izlet.

Jedan prolaznik snimio ih je nedavno tijekom žustre svađe koja se odvijala u automobilu u kojem je Ben bio na mjestu vozača, a Lopez na suvozačevom mjestu. Snimio ih je dok su sjedili u automobilu čekajući da se upali zeleno svjetlo. Prolaznik je snimio video u kojem se vidi kako glumac žustro govori i gestikulira rukama, a izraz na licu njegove supruge daje do znanja kako joj se ne sviđa način kojim joj se obraća te je očito kako su snimljeni u jeku jedne od svađa. Ova napeta svađa nije bila jedina kod ovog bračnog para u zadnjih nekoliko tjedana.

Prije toga paparazzi su bračni par snimili na ulicama Los Angelesa i objavljen je video i fotografije na kojima je Afflecka snažno i ljutito zalupio suvozačka vrata nakon što je njegova supruga sjela u automobil. Taj je video postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi obožavatelji su zaključili kako je Ben očito frustriran i nezadovoljan u braku.  Par je i na nedavnoj premijeri Jenniferinog filma "The Mother" snimljen u žustroj raspravi dok su čekali na svoj red da se pojave na crvenom tepihu, a i na crvenom tepihu su snimljeni u ljutitom izdanju.

Pjevačica i glumica bila je namrštena i gestikulirala je nešto suprugu koji je izgledao ljutito. Daily Mail piše kako je čitač s usana odgonetnuo zbog čega je J Lo bila pomalo ljutita. Naime, supruga je pitala je li njezin dekolte previše, a kako joj nije odmah dao odgovor glumica je složila bijesan izraz lica koji je nestao tek kad je Ben odgovorio kako izgleda dobro. 

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: Počivaj u miru Božjem

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
20:10 16.05.2023.

E moj Afleče, po drugi put učinio istu pogrešku…

Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
19:42 16.05.2023.

Sve sam bliže mišljenju da je bolje zivjeti bez žene 🤔.. đavolji cilj se realizira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije