Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši američki predsjednik

Konačno otkriveno kako je Donald Trump uspio izgubiti 13 kilograma!

Foto: profimedia
1/55
11.01.2024.
u 12:30

Bivši američki predsjednik Donald Trump oduvijek privlači pažnju svojim političkim stavovima i izlaganjima, a od nedavno je privukao tako što je naočigled smršavio 13 kilograma.

Nakon što je bivši američki predsjednik Donald Trump objavio izvješće svog liječnika u kojem se hvali njegovo izvrsno zdravstveno stanje te gubitak kilograma, na društvenim se mrežama vodi prava rasprava oko toga kako je zapravo Trump izgubio kilograme, piše Page Six. Neki su se pitali je li ovaj 77-godišnjak, kao i većina slavnih u Hollywoodu možda posegnuo za Ozempicom ili nekim drugim lijekom za mršavljenje. 

Jedan izvor tvrdi za Page Six kako je manji broj posjeta njegovu restoranu u Mar-a-Lagu na Floridi zaslužan za to, a neki pak tvrde kako je za njegovu istesaniju figuru zaslužna supruga Melania te da je ona Donalda dovela 'u red'. Trump je navodno smršavio najmanje 13 kilograma, a izvori iz njegova okruženja tvrde da u posljednje vrijeme jede zdravije, ali i puno manje nego inače. Doduše, Melaniji također pripisuju njegove bolje prehrambene navike. 

U studenom prošle godine njegove je osobni liječnik, dr. Bruce Aronwald iz New Jerseyja napisao da mu je drago izvijestiti da je opće zdravlje bivšeg predsjednika Donalda Trumpa odlično. - Trump je smanjio svoju težinu poboljšanom prehranom i kontinuiranom svakodnevnom tjelesnom aktivnošću, i to uz održavanje rigoroznog rasporeda prehrane -kazao je Aronwald, a brojni su bili skeptični njegovim tvrdnjama. 

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 


U kolovozu je navodno Trumpova težina iznosila preko 100 kilograma, a u javnost je isplivala ta informacija kada se predao vlastima u Georgiji zbog optužbi povezanih s njegovim pokušajima da poništi rezultate tamošnjih izbora 2020. godine. To je čak 11 kilograma manje nego što je Trump navodno imao kada je u travnju priveden na Manhattanu.

Dok jedni tvrde kako je Trump izgubio kilograme, izvor za Page Six tvrdi da je to čista spekulacija te da Donald uzima lijekove za mršavljenje kao što su Ozempic ili Wegovy - koji su inače vrlo popularni u Sjedinjenim Američkim Državama, a posebice u Palm Beachu gdje svi odjednom izgledaju mršavije, govori izvor. 

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 2

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:32 12.01.2024.

Preuzeo Epsteinov business.

S4
saff_4
13:29 11.01.2024.

"Konačno otkriveno kako je Donald Trump uspio izgubiti 13 kilograma" - promijenio pelene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije