Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Potpuno se uživio: Kocka maestralno utjelovio svećenika

kocka
Foto: screenshot/www.rtl.hr
23.04.2016.
u 16:43

Kocka se toliko uživio u svoj lik da je poput pravog svećenika govorio misu

U Big Brother kući nikad nije dosadno, a ovaj put gledatelje je zabavio Kocka koji se pokazao kao veliki profesionalac u posljednjem dijelu tjednog zadatka – snimanju viralnog videa o zavođenju u crkvi. Radijskome voditelju povjerena je uloga svećenika, Branimir i Marina glumili su par, a Fabio fatalnog zavodnika. 

Kocka se toliko uživio u svoj lik da je poput pravog svećenika govorio misu što je bilo naročito smiješno Kristini koja je s Ines pjevala u crkvenom zboru. 

Da je Kocka bio jako dobar, uvjerite se u videu

>> Katja već mašta o Branimirovu prezimenu!

Komentara 1

SB
sbiki13
21:42 28.04.2016.

Kocka uopšte nije za stanara sav je bez veze on sam nezna šta hoće nema pojma o nićemu šta izvodi i govori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije