Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU SE MOGLI NI DOGOVORITI

Kim Kardashian su ipak opljačkali amateri?

Kanye West i Kim Kardashian
Foto: Reuters
1/3
11.10.2016.
u 19:49

Pljačkaši su nakit odnijeli u jeftinom ruksaku, a bili su toliko neoprezni da im je iz njega ispala ogrlica vrijedna 200 tisuća dolara

Čini se kako Kim Kardashian u Parizu ipak nisu opljačkali pripadnici balkanske bande Pink Panther, nego potpuni amateri. Kako piše TMZ, Kim je policiji rekla da se kriminalci nisu mogli ni dogovoriti na koji će način izvršiti pljačku, a cijelo su vrijeme razgovarali na francuskom.

Nakit odnijeli u jeftinom ruksaku


- Prvo su joj govorili da uđe u kadu, pa su se predomislili. zatim su joj uperili pištolj u glavu, pa je pustili. Kao da ni sami nisu znali što bi - kazao je izvor za TMZ.  Inače, pljačkaši nisu ni bili prerušeni u policajce, kako je prvotno bilo objavljeno u medijima. Njihove maske su, izgleda, više sličile maskama kakve su kupuju u jeftinim dućanima za Noć vještica.
Pljačkaši su nakit odnijeli u jeftinom ruksaku, a bili su toliko neoprezni da im je iz njega ispala ogrlica vrijedna 200 tisuća dolara, a iza sebe su ostavili i vezice za kablove, te izolir traku kojom su vezali Kim.

 

💎💎💎

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

>>Kim Kardashian se bojala kako će je pljaškaši silovati

Ključne riječi

Komentara 2

ST
steiner
01:43 12.10.2016.

Kud nju ne odnesoše ali kad skontam samo su pokupili stvari koje vrijede.

KI
killthesnake
06:53 12.10.2016.

Koga briga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije