Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U NORMALU

Kim Kardashian iznenadila odjevnom kombinacijom

Kim Karashian
Foto: Guliver/X17
1/6
05.01.2017.
u 11:27

Kim se za tu priliku obukla sportski – uz vrlo malo šminke dovoljna je bila majica s kapuljačom i poderane traperice

Izgleda da se Kim Kardashian polako vraća u normalni život. Nakon što je mjesecima izbivala iz javnosti poslije oružane pljačke u Parizu u kojoj joj je život bio u opasnosti, reality show zvijezda ručala je u jednom restoranu na Beverly Hillsu, u pratnji glazbenice i slikarice Carole Bayer Sager i nekoliko tjelohranitelja.

Poderane traperice su dovoljne

Kim se za tu priliku obukla sportski – uz vrlo malo šminke dovoljna je bila majica s kapuljačom i poderane traperice. Prije nekoliko dana vratila se i na društvene mreže te objavila cijeli niz obiteljskih fotografija i videa, kako bi svima pokazala da je sve u redu s njom.

– Za nekoga poput nje, čiji je život bio pun društvenih događaja, zatvaranje u četiri zida bila je velika promjena – kazao je obiteljski prijatelj američkim medijima.

Foto: Guliver/X17

>>Kanye i Kim novom fotografijom potvrdili da su još zajedno

Ključne riječi

Komentara 4

SE
sestrićna
11:48 05.01.2017.

kad je god odjevena ona mene iznenadi..

LA
lakočemo
12:08 05.01.2017.

oko čega se svijet vrti bože dragi

AU
austrougarskigeneral
18:09 05.01.2017.

loše izgleda .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije