Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska elita u Dubrovniku

Jeff Bezos i Lauren ugostili Orlanda Blooma, Katy Perry i Ushera, zajedno su snimljeni na Stradunu

Katy Perry i Orlando Bloom prošetali Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/19
17.08.2023.
u 08:36

Jeff Bezos na odmoru je ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i američki glazbenik Usher (44)

Iako se čini da se ove godine nešto manje svjetskih faca odmara na Jadranu, ili su samozatajniji, Dubrovnik je ovih dana pokazao da je i dalje hit destinacija slavnih turista. Nedugo nakon što je ondje doputovao legendarni košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Magic Johnson (64) u društvu supruge Cookie, grad pod Srđem privukao je i osnivača Amazona Jeffa Bezosa (59) koji je u Dubrovnik došao u društvu zaručnice, bivše televizijske voditeljice Lauren Sanchez (53), na skupocjenoj jahti "Koru" čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara. Bezos je na odmoru ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i poznati američki glazbenik Usher (44) koji je na Jadran stigao u društvu samozatajne plavuše.

16.08.2023., Stradun, Dubrovnik - Katy Perry i Orlando Bloom s prijateljim medju kojima su bili i Jeff Bezos sa zarucnicom Lauren Sanchez prosetali Stradunom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Odlično raspoložena ekipa u ležernom izdanju uživala je u šetnji starom gradskom jezgrom u društvu tjelohranitelja. Za večernju šetnju Katy i Orlando odlučili su se i modno uskladiti pa su oboje odabrali bijele kombinacije. Pjevačica je na sebi imala jednostavnu bijelu kratku haljinu i ravne sandale, dok je njezin zaručnik Bloom nosio kratke hlače, majicu i košulju te papuče, a stajling je upotpunio kačketom. U nešto odvažnijem izdanju snimljen je Usher koji je uz bijele hlače nosio šarenu košulju s bijelim detaljima koja je privukla veliku pozornost.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon ugodne ljetne šetnje, sedmeročlana ekipa prijatelja na čelu s Bezosom uputila se na večeru u restoran "Stradoon" na Stradunu. Iako su ih u stopu pratili zaštitari u civilu, njih čak šest, samo su rijetki prolaznici na dubrovačkim ulicama shvatili da je pokraj njih prošao milijarder jer se Bezos, ali i njegovi prijatelji, ni po čemu nisu pretjerano isticali u odnosu na druge turiste koji trenutačno borave u Dubrovniku. Nakon večere sjeli su u gliser i uputili se u nepoznatom smjeru, a prije nego što su uopće stigli na našu obalu Bezos i Sanchez dio odmora proveli su u Grčkoj gdje im se na jednoj zabavi pridružila i hollywoodska glumica Demi, a prije su plovili i talijanskim vodama gdje su navodno organizirali i proslavu zaruka na kojoj je bio i Bill Gates.

16.08.2023., Stradun, Dubrovnik - Katy Perry i Orlando Bloom s prijateljim medju kojima su bili i Jeff Bezos sa zarucnicom Lauren Sanchez prosetali Stradunom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, Bezosova superjahta "Koru" prvi je put u Hrvatskoj uočena sredinom kolovoza kod Elafitskih otoka, a nešto kasnije bila je usidrena kod otoka Lokruma. "Koru" ima čak 127 metara i smatra se najvećom jedrilicom na svijetu. Visoka je čak 76 metara, ima helidrom i veliki bazen, a prima do 18 gostiju. Za koje se brine 40-ak članova posade. Na ljestvici najvećih jahta na svijetu, "Koru" je na 32. mjestu. To je ujedno i najveća jahta koju je izgradila nizozemska tvrtka Oceanco, a gradnja je trajala od 2021. godine. Procjenjuje se da je za održavanje te jahte godišnje potrebno čak 25 milijuna eura, što za Jeffa Bezosa čije se bogatstvo procjenjuje na 144 milijarde dolara zasigurno nije problem. No, da nije sve baš idilično kada je riječ o "Koru" potvrđuje i kontroverza koja je prati. Naime, plovilo je isprva građeno u Rotterdamu, a zbog visine jarbola koji imaju do 39 metara zamalo je bio dekonstruiran povijesni most Koningshaven što je građane Rotterdama toliko razbjesnilo te su zaprijetili da će "Koru" gađati jajima ako pri prolasku ošteti most. Brod je potom premješten u drugo brodogradilište u gradu, a jarboli su tijekom premještanja uklonjeni. Sve je, srećom, završilo bez skandala pa Bezos i njegova Lauren sada bezbrižno uživaju ploveći Europom. Podsjetimo, njihova veza počela je javno tako da su mediji objavili priču o milijarderovu preljubu, a isti dan njegova tadašnja supruga Mackenzie Tuttle (53) i on objavili su na Twitteru da se razvode. Otprilike u isto vrijeme, Sanchez je svom tadašnjem suprugu Patricku Whitesellu (58) rekla istinu o svojoj vezi s Bezosom. Nakon što su okončali prijašnje brakove, par se zaručio u svibnju ove godine tijekom filmskog festivala u Cannesu.

VIDEO Simona Mijoković iskreno: 'Pije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 8

DU
Deleted user
09:16 17.08.2023.

Ma. zabolje nas.

LO
Lolita3
09:31 17.08.2023.

Nit života nit osmijeha na njihovim licima. Sve mrtvo. Zar adrenopripravci više ne pomažu?? Duhovne i moralne nule, tko ima volje može moliti za njih, dobro bi im došlo.

Avatar ZLO
ZLO
09:15 17.08.2023.

Baš me zanima jeli sreo kojeg radnika iz Amazona na Stradunu.. haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije