Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unijela je nemir

Kate Upton u seksi badiću uzdrmala katoličku javnost

Kate Upton
16.04.2012.
u 19:00

Katolička liga smatra da film “Three Stooges” ismijava katoličanstvo. Producenti su poručili da je smijeh univerzalni lijek, a redovnice u komediji brižni su likovi

Komedija “Three Stooges” u režiji braće Farrelly digla je uzbunu među katolicima u Americi. Nemir im je priuštila 21-godišnja manekenka Kate Upton.

Ona glumi redovnicu Bernice, koja umjesto redovničkoga habita nosi nimalo čedan kupaći kostim. Katolička liga, na čijem je čelu Bill Donahue, prozvala je redatelje za ismijavanje Crkve i kršćanstva.

– U 50-ima su se izbjegavale sirove šale s religijom, a danas je to glavna moda – rekao je Donahue.

Producenti su poručili da je smijeh univerzalni lijek, a časne sestre u filmu brižni likovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije