Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zemljo, otvori se!

Kate Moss ispala bradavica tijekom izlaska u Londonu, nespretan trenutak odmah su ovjekovječili fotografi

Foto: Profimedia
1/15
10.11.2022.
u 13:54

Slavna ljepotica Kate Moss uživala je u večernjem izlasku u Londonu, a dok je izlazila iz jednog ekskluzivnog noćnog kluba rastvorio se duboki dekolte njezine haljine i u prvi plan istaknuo 'nestašnu' bradavicu, a nesretan trenutak odmah su ovjekovječili i paparazzi.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki i modela, Kate Moss (48) proteklih dana u fokusu je javnosti. Prvo zbog čudnog ponašanja na dodjeli nagrada Fashion Innovator 2022, a nedugo zatim pažnju je privukla i njezina modna nezgoda zbog koje je Kate tijekom noćnog izlaska nehotice pokazala bradavicu. 

Naime, slavna ljepotica uživala je u večernjem izlasku u Londonu, a dok je izlazila iz jednog ekskluzivnog noćnog kluba rastvorio se duboki dekolte njezine haljine i u prvi plan istaknuo 'nestašnu' bradavicu, a nesretan trenutak odmah su ovjekovječili i paparazzi. 

Foto: Profimedia

Kate je nedavno pažnju privukla i tijekom dodjele nagrada Fashion Innovator 2022 na kojoj je održala govor, a mnogima je za oko zapelo i njezino ponašanje. Naime, Kate je jedva izgovarala riječi na pozornici, a okupljeni su ostali u čudu.

Već na samom početku govora, dok je pozdravljala publiku, manekenka je govorila veoma sporo i na trenutke je zastajala. Snimka govora ubrzo se pojavila na društvenim mrežama, a počeli su se nizati komentari zbog njezina neobičnog ponašanja, a mnogi su istaknuli kako je poznata manekenka ''pod utjecajem'' opijata.

- Ona je očito na drogama- napisao je jedan korisnik Twittera, a drugi se složio s njim. - I ja tako mislim, ali ne želim iznositi nikakve optužbe ili pretpostavke- dodao je drugi.

Jedna od kontroverza su i objavljene fotografije na kojima se vidjelo kako uzima kokain, a koje nisu zaobišle ni jedan medij 2005. godine. Moss je priznala krivicu, ali ističe kako je droga jednostavno bila općeprihvaćena u njenom okruženju. 

- Bilo mi je zlo i bila sam ljuta jer su drogu uzimali svi koje sam poznavala. Bilo je vrlo licemjerno što su se usredotočili samo na mene i pokušali mi uzeti kćer - kazala je u radio iskrenom intervjuu za BBC koji je prenio The Guardian. 

Žena čiji je moto "nikad se ne žali i nikad ne objašnjavaj", koji je posudila od bivšeg dečka Johnnyja Deppa, iskoristila je ovaj intervju kako bi progovorila o tjeskobi koja ju je obuzimala kao mladu manekenku, te o godinama zlostavljanja i lošeg postupanja kojem je bila izvrgnuta u modnom biznisu.

Zbog kontroverze s drogom izgubila je mnoge unosne ugovore na modnom polju, ali nije izgubila skrbništvo. Samo se morala javno ispričati "jer je nekim ljudima bila uzor". 

Njezina modna priča započela je 1988., kada je imala samo 14 godina i kada joj je na letu avionom prišao vlasnik modne agencije Storm. Tada nije sebe vidjela u ovom svijetu. Njezin početak bio je traumatičan, a posao se pokazao teškim, kakvim ga je i očekivala.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

Ključne riječi

Komentara 3

M3
Miške 3
04:32 11.11.2022.

Slijedeći put pokazat će klitoris.

KA
kažemja
15:35 10.11.2022.

Pa kak joj je ispala ako je tamo gdje treba biti?

АН
анте
16:21 10.11.2022.

Nije ispala, nosi je uzase!😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije