Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u raju

Kardashiani pred raspadom: 'Oni su poput grčke tragedije'

kardashian
E!
16.08.2013.
u 10:59

Prepuni su lošeg publiciteta, slabe gledanosti, osobnih slomova, a i gledatelji su se umorili, kaže blizak izvor obitelji

Čini se kako se raspada carstvo Kardashianovih. Talk show Kris Jenner kritičari su sasjekli, Kourtney Kardashian suočila se sa zahtjevom za provjeru očinstva, koji je zatražio čovjek koji tvrdi da je pravi otac njenom sinu Masonu, brak Khloe Kardashian i Lamara Odoma je pred raspadom nakon optužbi o varanju, a Kim je pod kontrolom dominantnog dečka Kanyea Westa.

– Dani slave za Kardashiane su gotovi. Prepuni su lošeg publiciteta, slabe gledanosti, osobnih slomova, a i gledatelji su se umorili – kaže insajder.

Kim se skriva od rođenja kćeri, od 15. lipnja, distancirajući se od onog što vidi kao brod koji tone.

– Kanye pritišće Kim već neko vrijeme. Sada je konačno trenutak. Kanye ima zadnju. On ne želi da se mama njegova djeteta pojavi u javnosti dok ne bude u tip-top formi, a to je spor proces – dodaje insajder.

Također, problemi u raju javili su se i u odnosu Kourtney i Scotta.

– Kourtney je neutješna, a tužba je stvorila nove tenzije između nje i Scotta Disicka. Pukla je na majku, vičući da je bolesna, da živi svoj život u središtu pozornosti i da se ova tužba nikad ne bi dogodila da nisu išli zarađivati novac prodavajući svoje privatne živote. Kourtney je spremna napustiti obiteljski posao – objašnjava.

– Kris uvijek govori o svojoj obitelji kao o američkoj kraljevskoj obitelji, ali oni su sada više poput grčke tragedije – rekao je neimenovani izvor.

>>Khoe Kardashian pronašla Lamara s drugom ženom u hotelu

>>Kris Jenner odgovorila Obami: Kim je najvrjednija na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije