Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podići će i optužnicu

Kanye West i njegova supruga izazvali novi skandal u Italiji, sve istražuje i policija: 'Par je bio u stanju intimnosti'

PFW - Kanye West Sighting
Foto: ABACA/ABACA
1/15
07.09.2023.
u 23:30

Talijanska policija istražuje incident koji se dogodio u Veneciji. Par je izazvao skandal prošlog tjedna jer je Kanye West snimljen gole stražnjice tijekom vožnje brodom, dok je Bianca Censori klečala ispred njega.

Glazbenik Kanye West (46)i njegova supruga Bianca Censori (28) nedavno su privukli pažnju tijekom svog odmora u Italiji, a sada su izašle nove informacije.

Naime, Talijani su Biancu prijavili i policiji zbog njezinog modnog odabira. Talijanima je prekipjelo nakon posljednjeg pojavljivanja para na njihovim ulicama kojima je hodala gotovo gola, samo u prozirnim hulahopkama i bodiju ispod kojih se vidjelo baš sve. U ovoj prilici Kanye je nosio u potpunosti crnu kombinaciju koja je uključivala i pokrivalo za glavu i lice. Par se ovako odjeven uputio na romantičnu večeru.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Censori prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti i zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", samo su neki od komentara koji se mogu vidjeti na društvenim mrežama na ovu njihovu kombinaciju, a ovim svojem izdanjem uvrijedili su i lokalno stanovništvo.

VEZANI ČLANCI

Sada pak talijanska policija istražuje incident koji se dogodio u Veneciji. Par je izazvao skandal prošlog tjedna jer je West snimljen gole stražnjice tijekom vožnje brodom, dok je Bianca klečala ispred njega. 

Policija je sad identificirala vozača broda te se očekuje da će ga ovih dana ispitati o tome što je točno vidio tijekom te vožnje.

- Postoje standardi javne pristojnosti kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje strogo se kažnjava. Snimke Westa sa spuštenim hlačama dok je u taksi-brodu obišle su svijet. Mogle su se jasno vidjeti njegove hlače dopola spuštene, a i primili smo pritužbe ljudi koji su tome svjedočili. Sada smo identificirali vozača čamca te ćemo i njega pitati što je vidio. Slike jasno pokazuju par u stanju intimnosti i ako lokalni tužitelj odluči podići optužnicu, tada ćemo obavijestiti par, najvjerojatnije putem relevantnih veleposlanstava. Prekršaj koji se istražuje je radnja protivna javnoj pristojnosti koja je kažnjiva administrativnom kaznom - poručili su iz policije.

O svemu se oglasio i gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro koji je rekao da bračni par ima nedostatak poštovanja prema Veneciji, a zbog ovog događaja sazvana je i sjednica.

Vlasnik broda kazao da u trenutku nisu bili svjesni što se događa na brodu jer bi inače "odmah prekinuli obilazak", a uz to su paru i doživotno zabranili vožnju njihovom bordovima.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije