Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavljali su se

Kandidati 'Ljubav je na selu' se okupili na partyju: Brankica plesala s Mijom i Jožefom

Foto: Facebook/Brankica Kobasić
1/11
09.02.2024.
u 19:46

Brankica je dijelila i snimke sa zabave, a imala je tortu s porukom: "60 je novih 30!"

Brankica Kobasić u prošloj, 16. sezoni showa 'Ljubav je na selu' na romantično putovanje otišla s Mijom Bošnjakon, a u sezoni prije borila se za ljubav Zvonka Šantalaba. Ona je aktivna i na društvenim mrežama pa je sada pokazala kako je proslavila 60. rođendan.

Na slavlje su joj došli i kandidati showa "Ljubav je na selu" Gabrijela Juraja, Miroslav Dekalić, Mijo Bošnjak i njegov rođak te Jožef Mastnak. 

1/11

Dijelila je i snimke sa zabave, a imala je tortu s porukom: "60 je novih 30!". "Dragi moji, hvala vam od srca što ste proslavili sa mnom moj 30. rođendan. Sve vas volim", poručila je Brankica. 

Inače, ranije je Gabrijela čestitala Brankici 60. rođendan na društvenoj mreži. One su postale jako dobre prijateljice zahvaljujući showu. "Nisam krštena, ali ako ću se krstiti, Brankica će biti kuma meni, ali i mom budućem djetetu. Naravno, ako ću ga imati", rekla je Gabrijela.

VEZANI ČLANCI

Inače, Brankica je rekla kako joj je bilo jako lijepo na druženju s Mijom, iako nisu poslije završili u vezi, a kasnije je doznala i da je Mijo našao curu. Prisjetimo se, u sezoni prije toga, 15. sezoni, "zaratila" je sa Smiljom Livančić oko Zvonka. Međusobno su bile najveće suparnice i uvijek su se trudile pokazivati koliko im se Zvonko sviđa pa se tako najčešće vodila rasprava tko će od njih dvije pripremati ručak i pokazati sve svoje kulinarske vještine.U napetom finalu sezone Zvonko je ipak izabrao Smilju, koju je poveo na romantično putovanje u Osijek, no unatoč njezinu nastojanju da iz njega izvuče priznanje o kakvim iskrenim emocijama, između njih ipak nije zaiskrilo dovoljno da nastave svoju vezu i izvan showa.

VIDEO Sandra Benčić: U Saboru nakon ponoći, svi polude. To je kao na maturalcu!

Komentara 1

SS
Salem Saberhagen
02:59 10.02.2024.

Mijo traži curu, a ima aktivni profil na grindru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije