Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizanje letvice

Kako su to Goran Bare i Gatuzo povrijedili jedno drugo?

gatuzo
11.11.2014.
u 12:43

Dvojac Gatuzo je objavio spot za pjesmu "Povrijedili smo jedno drugo", koju su snimili u suradnji s legendarnim pjevačem Majki, Goranom Barom

Dvojac Gatuzo je objavio spot za pjesmu "Povrijedili smo jedno drugo", koju su snimili u suradnji s legendarnim pjevačem Majki, Goranom Barom. Singl najavljuje Gatuzov četvrti album, kojeg će objaviti 25. studenog.

- Gatuzo je u petak 7. studenog trebao objaviti novi singl koji će se naći na novom albumu. Međutim u utorak sam s Goranom Barom pričao o novom albumu Gatuza i Majki te smo odlučili da će prvi singl s albuma Megalomania biti naš duet Povrijedili smo jedno drugo - rekao je Damir Trkulja Šiljo, frontmen "Gatuza".

Nadovezao se i Goran Bare:

- Jako cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika te sam rado pristao na suradnju. On sa svakim svojim albumom diže letvicu prema gore. Po onome što sam čuo pjesme će biti radiofonične. Glazbu za sebe se uvijek može raditi, ali Šiljo je posložio stvari u glavi i napravio album za publiku, nadam se da će mu moje gostovanje pomoći da dođe do te publike - kaže Bare.

Osim suradnje s Goranom Barom, Gatuzo na albumu sprema i suradnju sa Sašom Antićem iz grupe TBF. Sa Sašom Antićem su snimili pjesmu "Šutnja", a na albumu se osim dvije suradnje nalazi 12 pjesama.

>>Goran Bare: Bog me spasio od side, strepio sam čekajući nalaze testa na HIV

>>Nastup za anale: Ivo Josipović pratio Gorana Bareta na klavijaturama

>>Let 3, Goran Bare i Majke rasplesali francuske Alpe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije