Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro A Porter

J.Rozga:Dobila sam dva kilograma iako s Ringom treniram svaki dan

cro a porter (1)
Foto: Pixsell
1/8
24.03.2012.
u 21:00

Minisuknje, majice i haljinice s printom jakih boja i motiva dizajnerskog dvojca ELFS oduševile su Rozgu i rekla im je kako bi bila sretna da u ormaru ima cijelu njihovu kolekciju

U kreaciji ELFS-a, kratkoj suknjici, njezinu zaštitnom znaku, s ružičastom mašnom na glavi i u jakni iste boje, Jelena Rozga se na trećoj večeri Cro-a-Portera šetala modnom pistom i u društvu dizajnerskog dvojca čije je zaštitno lice.

 Psa ne da dečku na čuvanje

– Kolekcija im je tako vesela i puna boja da sam dečkima rekla kako je želim cijelu imati u svom ormaru – otkrila nam je Jelena. Zbog Cro-a-Portera nakratko se morala odvojiti od svog novog ljubimca, šteneta jorkširskog terijera Ringa koje je ostavila na čuvanje mami.

– Nisam ga ostavila dečku jer mi je jednostavnije da se o Ringu brinu moja mama i nećakinja – objašnjava splitska pjevačica koja je svog psića u ova dva mjeseca koliko ga ima, sasvim privikla na svoj bioritam.

– Prije se budio u sedam ujutro i tražio jesti, ali sad se prilagodio meni i ustajemo se oko 11 i tek onda doručkujemo. Jako je zabavan i gušt mi je provoditi vrijeme s njim – veselo se raspričala Jelena. Skidanje u badić lijepoj Splićanki nije problem jer s kilogramima nikada nije vodila borbu pa je ne brine ni to što se nedavno udebljala dva kilograma.

– Ne zamaram se time iako ne idem u teretanu i ne vježbam, trčanje s mojim Ringom jedina mi je tjelovježba i teško da ću se udebljati s njim – kaže pjevačica.

 Uporne Borna i Monika

Osim Barbie Rozge i ELFS-a, svoju kolekciju predstavio je i Zoran Aragović. Kod njega smo našli ono u čemu je odavno najbolji: u nizanju upadljivih dezena. Iako su se modni znalci u publici sjetili šarene mode Desiguala, ipak je to Aragovićeva paleta.

Nema se što reći o kolekciji Monike Sablić, uporne gospođe nogometaša Sablića, osim da je pidžamaste svilene modele, u znak podrške, nosila i Iva Šarić, supruga Jerka Leke, koja je prije dva mjeseca rodila sina Carlosa. Uporna je i Borna Rajić. Podsjetila nas je na početni entuzijazam Leonarde Boban u modi. A gdje je sada gospođa Boban? Isparila je iz mode. Borna and Fils zove se kolekcija Borninih modela, najčešće plavih, s krupnim cvjetnim dezenom. Modno posve neutemeljeno, dodala im je velike mufove, nazuvke i ovratnike od obojena krzna. Modni znalci hvatali su se za glavu. Izliječio ih je Boris Pavlin divnim svjetlucavim haljinama nadograđenim cvjetnim aplikacijama uzbudljivih kolorističkih kombinacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije