Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao i Ćiro

Josipa Pavičić Berardini zablistala na otvorenju vlastitog restorana

il camino
Foto: Sara Dombre
1/18
20.02.2016.
u 08:48

Miroslav Ćiro Blažević, Marija Cvitanović, Marija Borić, Ankica Dobrić, Kristina Krepela, Tamara Garbajs te Dalibor Petko - samo su neki od uglednika koji su svojom prisutnošću uveličali ovaj veliki dan za zagrebačku gastro scenu

Restoran 'Il camino', koji je u samo nekoliko dana postao glavna tema i nezaobilazno odredište ljubitelja dobre hrane, sinoć je svoje otvorenje proslavio i svečanim domjenkom za brojne uzvanike.

Miroslav Ćiro Blažević, Marija Cvitanović, Marija Borić, Ankica Dobrić, Kristina Krepela, Tamara Garbajs, Dalibor Petko, priznati stomatolog Marko Vukić te Višnja Fortuna, pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, samo su neki od uglednika koji su svojom prisutnošću uveličali ovaj veliki dan za zagrebačku gastro scenu, ali i za Josipu Pavičić Berardini, vlasnicu restorana 'Il camino'. Lijepa Josipa zablistala je na otvorenju, a mnogi su komentirali da voditeljica izgleda bolje nego ikada.

Budući da je upravo kulinarstvo područje koje ovu svestranu voditeljicu i spisateljicu zaokuplja duže vrijeme, ne čudi što se hrabro i s velikom željom upustila u gastro avanturu, čiji je rezultat otvorenje talijanskog restorana, čiji spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene. Gosti su imali prilike uživati u specijalitetima kuće, a čine ih recepti iz Josipine osobne kuharice, kao i recepti naslijeđeni od prabake Talijanke.

Okupljene je dočekao i Nedjeljko Mikac Cak, koji potpisuje dizajn ovog neobičnog industrijskog interijera, kao i Vesna Ramljak, predsjednica 'Europa Donna Hrvatska' udruge, kojoj će se donirati iznos od meni-a pod nazivom 'Ružičasti slijed', za potrebe kupnje aparata za intraoperativno zračenje žena oboljelih od raka dojke.

>>Josipa Pavičić Berardini upustila se u kulinarsku avanturu, zavirite u njen restoran

>>Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji

Komentara 4

MA
Maja28
09:07 20.02.2016.

Sve uglednik do uglednika...

GR
grodar
10:14 20.02.2016.

Bojim se otvoriti pastetu a da mi ne iskoci marija boric. Posvudusa

SA
samoborka
23:22 20.02.2016.

Super izgleda Josipa. Sretno s restoranom. Ako ce biti dobar, sigurno mu nece manjkati gostiju. Restorani u Hr su puni, i koji god imalo vrijedi dobro posluje. Tko misli suprotno, nek prosece vikendima po restoranima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije