Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribute to Dino

Johann Franck hipnotiziran hitovima Dina Dvornika

Tribute to Dino Dvornik
Foto: Promo foto
1/12
01.04.2016.
u 09:35

Pod geslom "Jače manijače - tribute to Dino Dvornik", sinoć se u Johann Francku u Zagrebu okupio impresivan broj obožavatelja Dina Dvornika.

Oduševljeno mnoštvo prisjetilo se brojnih hitova ovog enfant terriblea koje je izveo jedini official tribute band predvođen sjanim mladim vokalom Nikolom Marjanovićem, široj publici poznatog po suradnji sa Songkillersima i jednog od finalista regionalnog showa X factor.

"Ljubav se zove imenom tvojim", "Afrika", "Ti si mi u mislima", "Hipnotiziran" i pregršt hitova redali su se u odličnom setu i zaista hipnotizirali publiku koja ih je s oduševljenjem dočekala i stvorila atmosferu kojom bi se ponosio i sam Dino Dvornik.

Među mnogobrojnim obožavateljima našla su se i brojna lica iz društvenog života kao glumica Nataša Janjić i kostimografkinja Marita Ćopo, glumice Kristina Krepela i Sanja Drakulić, dizajnerica i spisateljica Lana Biondić, novinar Dean Sinovčić te glumac Antonio Franić.
Svakako treba spomenuti da su cijelom koncertu nazočile i Danijela i Ella Dvornik te tako svojim prisustvom dale poseban pečat ovoj predivnoj noći u kojoj se plesalo i slavilo kralja funka u Hrvata, Dinu Dvornika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije