Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivan događaj

Jennifer Lopez i Ben Affleck uselili su zajedno, a s njima sada žive i njihova djeca

Foto: Reuters/Pixsell
1/15
17.01.2023.
u 12:40

Glazbenica i glumica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck žive zajedno, a Jennifer je otkrila kako je njihovo useljenje za nju bilo jako emotivno.

Glazbenica i glumica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck svoju ljubavnu vezu obnovili su nakon više od 20 godina, a sada je Jennifer otkrila kako je njihov odnos dobio i novu razinu. Lopez je ispričala kako sada i žive zajedno, a s njima su i njihova djeca koja se privikavaju na novu obitelj. Jennifer je otkrila ovu informaciju i kazala kako je ovaj trenutak za nju bio jako emotivan. 

- Uselili smo zajedno. Djeca su se preselila zajedno. Bila je to doista vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vrijeme svi moji snovi postali su stvarnost - rekla je za Today ne skrivajući sreću zbog promjena koje joj se događaju.

Jennifer je mama dvoje djece i to blizanaca Emme i Maxa koje je dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem. Ben je s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner dobio troje djece: djevojčice Violet i Seraphina i dječaka Samuela. 

Glazbenica i glumica je ispričala kako im je bio izazov spojiti svoju djecu, no da su im pristupili vrlo nježno kako bi se oni mogli naviknuti na novu situaciju i nove partnere svojih roditelja. Jennifer je ovom prilikom komentirala i kako Ben i njegova bivša supruga jako dobro funkcioniraju kada je u pitanju zajednički odgoj djece. 

Ljubav Bena i Jennifer početkom 2000-ih bila je jedna od glavnih tema, a njihovi obožavatelji dali su im i nadimak 'Bennifer'. Par je prohodao 2002. godine, uslijedile su i zaruke, a prekinuli su 2004. godine. Ben je jednom prilikom otkrio kako je jedan od razloga prekida njihove veze lavina negativne medijske pažnje. 

- Ideja da te ljudi mrze i da mrze što ste zajedno je vrlo ružna. Sve to je bilo toksično -  otkrio je Affleck u jednom intervjuu.

Nakon obnove ljubavi, Jennifer i Ben u srpnju prošle godine izrekli su sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Glazbenica je otkrila da se osjećala nevjerojatno i bila jako uzbuđena. Svoju ljubav pred obitelji i prijateljima potvrdili su na drugom vjenčanju održanom u kolovozu, a to su učinili na a Affleckovu imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Dodajmo i da su sa svojim druženjima tijekom 2021. godine potaknuli brojne glasine, a potom je glazbenica njihovu vezu potvrdila na društvenoj mreži Instagram i to fotografijom s proslave rođendana na kojoj je izmjenjivala nježnosti s Benom. 

VIDEO Glazbenik Noel Gallagher se razvodi nakon 12 godina braka, s uskoro bivšom suprugom je bio u vezi 22 godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije