Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krema modne scene

Jelena Veljača zablistala na predstavljanju drugog izdanja Diva Style magazina

diva style
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/16
08.12.2014.
u 22:40

Ekipa magazina, predvođena Tonkicom Zlački, ugostila je kremu domaće modne scene...

Održana je promocija drugog izdanja Diva Style magazina u Cafe baru Flores.

Ekipa magazina, predvođena Tonkicom Zlački, ugostila je kremu domaće modne scene. Među njima našli su se Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, Zoran Aragović, Luka Grubišić kao i Viktor Drago te Loredana Bahorić.

Doajenka hrvatske modne scene dizajnirala je za drugo izdanje Diva Stylea i infinity šal. Naslovnicu krasi prekrasna Jelena Veljača, koja je i večeras zablistala.

Foto: Grgur Žučko/pixsell

>>Jelena, Roksanda i seksi Vlaho – omotani šik infinity šalom

Komentara 3

MR
mrki69tua
23:02 08.12.2014.

Casper

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:17 09.12.2014.

Uz spominjanje nekakve Toncice i hrpe nepoznatih imena poput Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, Zoran Aragović, Luka Grubišić kao i Viktor Drago te Loredana Bahorić, autor teksta govori o visokoj modi, kao i o "prekrasnoj" Veljaci, koja ne postoji niti u jednom spisku modela koji se koji se koriste u Europskoj odnosno svjetskoj industriji o kojoj je rijec. Zasto vecernji uporno pokusava napraviti nekoga od nicega? Zasto je sramota priznati da u svjetskoj modi i "glamour-u" nemamo predstavnika, i da jednostavno moramo uciti?

BR
brodludjaka
18:28 09.12.2014.

Ovo stvarno nije bitno, no ta Veljača ima možda lijepu facu i ništa drugo. Što je tragično loša je glumica, a glumica je. A ova pak druga u kariranoj suknjici na crveno stvarno nije za naslovnu stranicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije