Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvjeta

Jelena Rozga konačno rođendan proslavila i sa Stjepanom Hauserom

jelena rozga
Foto: Facebook
1/5
05.09.2015.
u 21:02

S prijateljem su u restoranu Carpaccio u Zagrebu slavili njen rođendan. Upravo je njen prijatelj, PR menadžer Mate Rončević, objavio selfie sa sretnim parom

Jelena Rozga nedavno je proslavila svoj 38. rođendan, koji joj je konačno donio i ljubav.

Budući da je rođendan slavila na svom koncertu u Prilepu, a potom u Budvi, nije stigla proslaviti i sa dečkom Stjepanom Hauserom.

Uspjela je, ipak, s njim nakon dva tjedna proslaviti rođendan. S prijateljem su u restoranu Carpaccio u Zagrebu slavili njen rođendan. Upravo je njen prijatelj, PR menadžer Mate Rončević, objavio selfie sa sretnim parom.

>>Jelena Rozga u potpunosti zasjenila neobranu maslinu

>>Jelena Rozga: Sad mi je jasno zašto svi šuškaju o 50 nijansi sive

Komentara 3

ZI
ZICKLER
11:27 06.09.2015.

Meni su oni baš simpatični. Nadam se da će uskoro doći do glazbene suradnje i možda i Jelena promjeni glazbeni stil. ( ipak je ona balerina i stvarno je dugo na sceni , a Stjepan svira čelo pa bi mogli napraviti neki duet. Predlažem da naprave obradu pjesme s kojom je Jelena ( kao mala slatka balerina) nastupala po prvi put na Dori 1996 ( Hodam na prstima) ili meni jednu od najdražih , jedinu domoljubnu koju je Jelena s Magazinom odnosno s Cronikom ( kako se Magazin tada kratko zvao na Dori 2000) Hrvatska rapsodija.

Avatar Melankolija
Melankolija
21:11 05.09.2015.

Gledaj u njih dvojice pogleda, kao modni macci,...hahahaa,...

US
USA
00:22 06.09.2015.

Neznam o cemu se tu radi ali ovdje izgleda da su Stjepan i Mate u vezi. Ne da nema nikakvog vidljivog naboja izmedju Jelene i Stjepana vec se drze kao brat i sestra. Ispricavam se sto komentiram ove shit clankee ali nisam mogao odoliti,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije