Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Jelena iz 'Života na vagi' priznala što je ljeti radila zbog viška kilograma: 'Nemojte tako, pokrenite se'

Foto: Instagram
1/7
10.04.2024.
u 08:00

Jelena Putnik na društvenim mrežama često progovara o borbi s viškom kilograma i motivira svoje pratitelje na fizičku aktivnost. Sada je pokrenula temu samopouzdanja

Jelena Putnik bila je kandidatkinja druge sezone 'Života na vagi' i osvojila je 50.000 kuna kao nefinalistica jer je imala najviši postotak izgubljene tjelesne mase. Na finalnom vaganju imala je 45,2 kilograma manje nego na početku showa, odnosno došla je do 67,7 kilograma. Jelena na društvenim mrežama često progovara o borbi s viškom kilograma i motivira svoje pratitelje na fizičku aktivnost. Sada je pokrenula temu samopouzdanja.

- Vikend je iza nas, a novi tjedan je na početku. Kako ste? Jeste li se odmorili? Jeste li dovoljno odmorni da možda ovaj tjedan napravite nešto za sebe? Znam, vrijeme je koma. Zime prave nije ni bilo, a o proljeću da ne pričam. Već smo ugazili u ljeto i ljetne temperature. Nego, dolazi toplo vrijeme, točnije došlo je. Uskoro će more tko bude imao sreće, više manje godišnji svi, a kako ste vi s ljetnim samopouzdanjem? Kako ste s odjevnim predmetima od prošle godine? Jel vas lovi ona lagana anksioznost jer dolazi vrijeme kratkih rukava, svega laganog, napisala je i dodala da nikad nije voljela ljetno vrijeme.

- Uvijek bih se skrivala (jer kao ako se koža ne vidi, volumen što, valjda nestane) pa sam uvijek oblačila jako široko i tamno. Ok, meni je uistinu rijetko vruće pa mi nije bilo teško ispod svih tih šator krilo odjeće, ali da, nekada bih voljela da mi se malo zluftaju zastavice na rukama i nogama. Jel i u vašoj glavi već 'pola godine' pa budem sa sljedećom novogodišnjom ovo, obećajem počela raditi na sebi? Mislite si da je za ovaj godišnji prekasno? Nemojte tako. Pokrenite se, dragi ljudi. Kažu istraživanja kako za 14 dana od bilo kakve promjene počinjete se osjećati bolje.

VEZANI ČLANCI: 

Za mjesec dana počinjete i vidjeti promjenu, a za nekih 2 mjeseca i drugi isto primijete na vama. Po meni, zna to i brže, ali ok. I kaj su u biti ta dva tjedna? To je kad pogledate stvarno malo. A fakat vrijedi. Ja ne znam kako da vam opišem, vama koji ne znate (još), ali tako je dobar osjećaj pobijediti sebe i svoje zone komfora. Tako je dobro probuditi se ponosan na prethodni dan.

1/6

Ok, nekada se ponedjeljkom dogodi i 'walk of shame' iz ovih ili onih razloga jer vikendi često uzmu danak, no svejedno. Disciplina je nešto što nam toliko diže samopouzdanje da je to nevjerojatno. Misliš si da je muka, a na kraju te ta 'muka' uistinu nagradi samopouzdanjem, a ono to je još bitnije od boljeg izgleda i osjećaja zadovoljstva je osjećaj sveopće nadmoći i to nad problemima općenito koje život stavlja pred nas. Treninzi su nevjerojatan benefit za naš um i djeluju na toliko polja. Dajte si malo truda. Ma jeb*š ljeto i druge, napravite nešto na što ćete VI biti ponosni. Nije floskula, stvarno 'PALI'! Probajte!", napisala je Jelena. 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Komentara 2

PO
poluprovokator
08:55 10.04.2024.

Bravo na postignuću i dobrom stavu! Svaka čast;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije