Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA U LISINSKOM

Jedan od najboljih hrvatskih vokalista nastupa i na velikom domoljubnom koncertu 'Domu mom'

Foto: Promo
1/6
20.10.2023.
u 20:21

Đani je dio još jednog velikog projekta, koncerta domoljubne glazbe 'Domu mom' koji se u organizaciji Laudato TV-a održava u Areni Zagreb 13.1.2023., a na kojemu nastupa dvadeset velikih glazbenih imena u pratnji Ante Gelo benda.

Glazbenik iznimnog glasa, član kazališta Komedija, nastupa u velikoj dvorani KD Vatroslav Lisinski 25.10.2023. uz pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića. Prije godinu dana Đani je objavio album 'Nostalgija' s hitovima velikih pjevača kako bi neke od nezaboravnih pjesama iz šezdesetih i sedamdesetih godina u modernijoj obradi ponudio novim naraštajima. Za aranžman svih deset pjesama na albumu zaslužan je Goran Kovačić. A riječ je o obradama grupa Indexi, Pro arte, Miše Kovača i dr.

Svoju diskografsku karijeru Đani Stipaničev započeo je albumom obrada 'Kartolina iz Dalmacije nakon čega je uslijedilo nekoliko autorskih albuma. Ovaj glazbenik dobro je poznat publici Lisinskog pred kojom je nastupao u našim najvećim mjuziklima poput 'Jalta, Jalta', 'Jesus Christ Superstar' i drugima. Koncert 'Đani Stipaničev i gosti' bit će 25. listopada 2023. u Lisinskom glazbeni vremeplov i užitak za publiku svih generacija jer Đanijeva interpretacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Koncert će uveličati i gosti  - Jasna Zlokić i gospel sastav The Messengers. Ulaznice za koncert u Lisinskom još su dostupne i mogu se nabaviti i online ovdje.

VEZANI ČLANCI

Đani je dio još jednog velikog projekta, koncerta domoljubne glazbe 'Domu mom' koji se u organizaciji Laudato TV-a održava u Areni Zagreb 13.1.2023., a na kojemu nastupa dvadeset velikih glazbenih imena u pratnji Ante Gelo benda. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.

O oba koncerta Đani govori u emisiji 'Izdvojeno' 23.10. u 20.10 sati na Laudato TV-u.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije