Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u braku

Je li ovaj put stvarno gotovo? Slavnom rokeru supruga dala ultimatum

slash i žena
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
30.12.2014.
u 16:45

Perla je otišla na Havaje s njihova dva sina, i dala je Slashu ultimatum – ili će poraditi na njihovim problemima ili će se rastati

Brak legendarnog rokera Slasha je na tankom ledu. TMZ piše kako je njegova supruga trenutačno izvan Los Angelesa i već tvrdi da su ona i Slash razdvojeni.

Perla je otišla na Havaje s njihova dva sina, i dala je Slashu ultimatum – ili će poraditi na njihovim problemima ili će se rastati. Nije poznato o kojim se problemima radi, no zna se da su imali mnogo problema u proteklih 13 godina braka. Ovaj put je navodno drukčije, no ipak, još uvijek problemi nisu ušli u legalne okvire.

Već su se jednom gotovo rastali, i to kad je Slash predao papire za razvod 2010. godine. Dva mjeseca nakon što je predao papire za razvod od žene, povukao ih je i ostao u braku.

>>U žiriju novog showa Elvis Presley, Marilyn Monroe i Slash

>>Slash ulovio mamu u krevetu s Davidom Bowiejem

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar targus
targus
18:05 30.12.2014.

a ja mislio da se negdje otvorila tvornica u Hr...? A zeznuo sam se

RU
RUS
16:29 31.12.2014.

Londonska Companija VARIO TRADING SOLUTIONS LTD. u vlasnistvu hrvata Poldrugaca V.Wossha sprema se za novu 2015. organizirati niz koncerata po bivsim Ruskim drzavama sa SLASHOM pa postoji mogucnost da ce doci na prostore bivse YU. Companija VTS je vec godinamainama aktivna sa imobilien projektima na RU. podrucjima . Sa partnerima je veliki distributor glazbenih produkata za podrucja bivsih drzava SSSR. Kako veli vlasnik P.V.Wossh namjera je da se u Hrvatskoj otvori prestavnistvo za Balkan. www.vario-trading-solutions.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije